Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk az alsógatyátok miért...

Fiúk az alsógatyátok miért látszik ki a nadrág derekánál?

Figyelt kérdés

Csak forgatni tudom a szemem, ha meglátok egy fiút, akinek a gatyája le van csúszva és ki látszik az alsógatyája. Ma is felszállt egy tök jó pasi, leült elém és láttam, h ki van a boxere...el is ment a kedvem. Ha nekem nem lóg ki a tangám, fiúk nektek miért kell mutogatni? (Nyilván nem általánosítok, csak ezt figyeltem meg a 12-18 korosztályban.)

Szerencsére én 20 vagyok, szóval ez már nem az én korosztályom, de néha annyira idegesít, h ilyenkor legszívesebben odamennék és felrántanám a nadrágját.

Mondjátok már miért menő, hátha van valami tök jó okotok rá és meg tudlak érteni titeket! :D

2011. aug. 9. 18:16
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is nagyon gáz.. és minden fiú azt mondja hogy "jaj csak lecsúszik véletlenül"... nagyon szánalmas, azt hiszik menő de XD
2011. aug. 9. 18:18
 2/32 anonim ***** válasza:
88%
ezt hívják majmolásnak ,egyik hülye kitalálja a többi meg utánozza
2011. aug. 9. 18:22
 3/32 anonim ***** válasza:
76%
én sem értem miért ennyire igénytelenek a kisfiúk
2011. aug. 9. 18:22
 4/32 anonim válasza:
100%
Mert divatmajmok.Látják hogy a másik is úgy hordja,akkor már ők is úgy hordják.Én is csak 17/F vagyok és mégis normálisan fel tudom húzni a nadrágom.
2011. aug. 9. 18:23
 5/32 anonim ***** válasza:
88%

Na akkor most megosztom a titkot hogy miért látszik ki a boxer.

Miután a fiúk jó része a gatyáját nem a derekánál hordja, hanem jóval lejjebb, mondjuk csípőnél, a gatya csúszik le minden leülésnél és felállásnál, hajolásnál, stb. Nem szeretjük h lecsúszik, ezért folyamatosan húzogatjuk vissza a gatyát a helyére. Amikor viszont felhúzom a gatyámat, akkor jön vele feljebb a boxer is egy kicsit, de attól még a gatya ugyanúgy lecsúszik, a boxer viszont nem. Tehát minden egyes gatyahúzásnál a boxer feljebb és kijjebb kerül. Ezért lóg ki. Szerintem az kevésbé undorító mintha folyamatosan a gatyánkban turkálnánk és húznánk rángatnánk le a boxert vissza a helyére.

2011. aug. 9. 18:24
 6/32 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, örülök, h nem csak én látom így. :D

Uccsó, neked is köszönöm és meg is értem, viszont hidd el, te kevésbé idegesítesz, mint az, aki DIREKT csinálja így. És ez a szándék érdekel, h miért érzi szexibbnek v minek magát. :D

2011. aug. 9. 18:29
 7/32 anonim ***** válasza:
81%
De várjál már ha én felszállok a buszra és leülök melléd honnan tudod hogy nekem direkt van-e úgy vagy nem?:D
2011. aug. 9. 18:32
 8/32 anonim ***** válasza:
44%
Csak egy poénnal tudnék válaszolni erre az idétlen és értelmetlen irányzatra: "lásd már szobatiszta vagyok, sőt, még a papírt is tudom használni, hiszen sehol sincs egy fékcsík sem! Ugye ügyes vagyok?!!"
2011. aug. 9. 18:32
 9/32 anonim ***** válasza:
81%

18:24 - ha ez így lenne, minden fiúnak kilátszana a boxere... Akkor hogy lehet az, hogy csak a menőruhás vasalthajúaknak látszik ki?! :D

Egyszerűen divat... Vannak ennél jobban is, meg rosszabbak is.

2011. aug. 9. 18:33
 10/32 A kérdező kommentje:

kmd elém, nem mellém. :D egész biztos, ha leülsz mellém, megkérlek, h fordulj már meg, meg akarom nézni, h kilóg-e a boxered.

És örülök, ha szobatiszta vagy, csak meg kellene tanulni öltözködni...a FÉRFIAKnál még soha nem láttam ilyet, szerintem okkal...:P

2011. aug. 9. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!