Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek? Egyetlen büszkesé...

Szerintetek? Egyetlen büszkeségem!

Figyelt kérdés

[link]

Saját :) nincs kontaklencse :)

csak láttam hogy más is kérdezget ilyen szemes dolgokat gondoltam akkor én is :)

2011. aug. 6. 13:25
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

22:36 képet nem linkelek de képzeld nekem is barna a szemem .. vagyis ilyen zöldes-barnás.szürkés keverék de szerintem egész szép színe van .. és egyáltalán nem tompa és unalmas,inkább különleges

-.-"

13L

2011. aug. 8. 06:59
 42/45 anonim ***** válasza:

Menj a francba, kérdező.

Én dicsértelek az elején, és barna szemem van...De köszi, nagyon jól esett.

Örüljél neki, de inkább legyél hálás a felmenőidnek, hogy ilyen géneket adtak át. Mert ahogy te sem, úgy mi sem tehetünk a szemünk színéről.

Nagyon ostoba vagy :)

2011. aug. 8. 10:20
 43/45 anonim ***** válasza:
Mindenki irigy, aki nem ájult el a szemedtöl? Szánalmas kis keseszörü pitsa lehetsz. és nevetséges, hogy a szemed szinére vagy a legbüszkébb. egyszerübb lehetsz az 1*1nél is :D
2011. aug. 8. 21:11
 44/45 anonim ***** válasza:

saját szemem:

[link] itt egy kicsit ki van düllesztve

[link] de a normál formája is szép nagy. (talán túl kerek, de jobb mint a te ufó szemed...)

és nem vagyok irigy. alapból nem tetszik a kék szem, a rózsaszín smink pedig tudhatnád hogy nem megy hozzá.

és amúgy ezeket lámpafényben fényképeztem, és természetes fényben sokkal zöldebbek és picit sárgásabbak.

2011. aug. 8. 22:12
 45/45 anonim ***** válasza:
téll sok irigy ember van itt :D sztem téll szép és különleges a szemed, ne foglalkozz a többiekkel, főleg ha nem tudnak normális választ adni csak szitkozódni tudnak...:D
2011. szept. 3. 12:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!