Hol kaphatok cipőt magamnak, én vagyok az egyetlen 39-es lábú pasi?
Figyelt kérdés
Kb. 39,5-es a lábam, nagyon nehezen kapok cipőt magamnak. Miért nem gyártanak 39-est? Mindenhol 40-es a legkisebb, de az is sokszor 41-esnek felel meg.
Deichmann-ban, Hervisben voltam ma, de nincsen nekem való.
Tudtok valami üzletet ahol lehet kisebb méreteket is kapni elfogadható áron?
2011. jún. 9. 13:14
1/7 anonim válasza:
Apukámnak is 39-es a lába. Csak a nagyon márkás cipőkbe van 39-es. Az ijen Deichmann-os cipőkből nincs 39-es.
3/7 anonim válasza:
Néha előfordul nagyobb kínai üzletekben. Sportcipőben nem vészes, mert a "női" cipők között is van fekete, szürke stb... ami simán elmegy pasisnak. Bakancsoknál már kellemetlenebb, elegánsabb cipőknél pedig szinte lehetetlen küldetés. Tudom, páromnak is pont 39 és feles.
4/7 A kérdező kommentje:
Utcai cipő kellene. Kínai cipő?
Nem megy szét hamar? Vannak olyanok is, amik jól néznek ki?
2011. jún. 9. 14:11
5/7 anonim válasza:
Volt olyan kínai cipőm ami 5-6 évet kibírt, volt olyan, ami egy szezon alatt atomjaira hullott. A legszebb az volt, amikor kínai csízma a szezon végéig bírta - csere a blokk ellenében - és kaptam érte egy félcipőt és egy papucsot, amik évekig bírták. Vannak teljesen jó kinézetűek, ahogy giccses sz@rok is. Azért érdemes nagy boltba menni, mert ott van választék, de változatlanul fenntartom, hogy ha utcai cipőként sportcipő-szerű valamire gondolsz, akkor a legjobb az egyszínű, fekete, barna, szürke stb. női cipők között nézelődnöd, páromnak is vettünk már női nike utcait. Sokszor tényleg csak a méret különbözteti meg a férfit a nőitől. Nyilván nem a szivárványos, rózsaszín darabokra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!