Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol kaphatok cipőt magamnak,...

Hol kaphatok cipőt magamnak, én vagyok az egyetlen 39-es lábú pasi?

Figyelt kérdés

Kb. 39,5-es a lábam, nagyon nehezen kapok cipőt magamnak. Miért nem gyártanak 39-est? Mindenhol 40-es a legkisebb, de az is sokszor 41-esnek felel meg.

Deichmann-ban, Hervisben voltam ma, de nincsen nekem való.

Tudtok valami üzletet ahol lehet kisebb méreteket is kapni elfogadható áron?

2011. jún. 9. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Apukámnak is 39-es a lába. Csak a nagyon márkás cipőkbe van 39-es. Az ijen Deichmann-os cipőkből nincs 39-es.
2011. jún. 9. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Vattát bele!
2011. jún. 9. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Néha előfordul nagyobb kínai üzletekben. Sportcipőben nem vészes, mert a "női" cipők között is van fekete, szürke stb... ami simán elmegy pasisnak. Bakancsoknál már kellemetlenebb, elegánsabb cipőknél pedig szinte lehetetlen küldetés. Tudom, páromnak is pont 39 és feles.
2011. jún. 9. 13:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Utcai cipő kellene. Kínai cipő?

Nem megy szét hamar? Vannak olyanok is, amik jól néznek ki?

2011. jún. 9. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Volt olyan kínai cipőm ami 5-6 évet kibírt, volt olyan, ami egy szezon alatt atomjaira hullott. A legszebb az volt, amikor kínai csízma a szezon végéig bírta - csere a blokk ellenében - és kaptam érte egy félcipőt és egy papucsot, amik évekig bírták. Vannak teljesen jó kinézetűek, ahogy giccses sz@rok is. Azért érdemes nagy boltba menni, mert ott van választék, de változatlanul fenntartom, hogy ha utcai cipőként sportcipő-szerű valamire gondolsz, akkor a legjobb az egyszínű, fekete, barna, szürke stb. női cipők között nézelődnöd, páromnak is vettünk már női nike utcait. Sokszor tényleg csak a méret különbözteti meg a férfit a nőitől. Nyilván nem a szivárványos, rózsaszín darabokra gondolok.
2011. jún. 9. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
2011. jún. 9. 15:10
 7/7 anonim válasza:
ZARA kids (nem viccelek)
2011. jún. 24. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!