Szerintetek? Egyetlen büszkeségem!
Figyelt kérdés
Saját :) nincs kontaklencse :)
csak láttam hogy más is kérdezget ilyen szemes dolgokat gondoltam akkor én is :)
2011. aug. 6. 13:25
21/45 anonim válasza:
A sminked hülye, a szemed formája pedig nagyon idétlen... Mélyen ülő és a felső szemhéjad rálóg. Amúgy maga a színe nagyon szép, de van ennél sokkal szebb is, aminek jobb a formája. :D
[link] ez is szebb.
22/45 anonim válasza:
Mondjuk a szemed alatt a pirosas szín tényleg nem előnyös. A füstös szem neked nagyon jól állna, meg ahogy mondtam egy kis barnaság, szoli vagy napozás sokkal jobban kiemelné a szemed és nem lennél félholt vagy miket írtak:)
23/45 anonim válasza:
de beképzelt vagy csak tudnám mire :D
elég szánalmas hogy nem bírod a kritikát :)
nekem is kék szemem van és szeretem,de a tiéd nem tetszik..ijesztő.
smink/szemöldök meg télleg szar :D
24/45 anonim válasza:
Küldj még több képet, csak hogy lássuk más szemszögből is. Egyébként így is sokan fel ismernének nem sok ilyen szem van:) Az meg hogy neki tetszik a sminkje hát ez van, ettől még nem beképzelt, lehet valakinek meg a te kék szemed nem jön be mert túl "tömegkék", ez meg egyedi, még ha sokaknak ijesztő is!
25/45 anonim válasza:
a szemöldököddel nem az volt a bajom, h vannak kiszedetlen szálak, hanem maga a formája. a sminked meg lehet, hogy szerinted nagyon is jó, mert tetszik ez a szín, de előnytelen. nem oltani akartalak vagy ilyesmi, nekem pl. nagyon tetszik magának a szemednek a színe, de ez a két dolog elcseszi.
27/45 anonim válasza:
ha ez az egyetlen büszkeséged, az gáz
29/45 anonim válasza:
ma 14:28
a tiéd nekem sokkal jobban tetszik. a sminked és a szemöldököd is sokkal jobb. :D :)
enyém nem ennyire világos, de sokan mondják rá hogy szép. :D
30/45 anonim válasza:
nekem sose tetszett a kék szem, ez pedig egyenesen ijesztő. eddig úgy gondoltam, hogy nincs ronda szem, de tévedtem. ha ez az egyetlen büszkeséged az gáz. ez a smink szörnyű, és a szemöldököd se túl jó. nekem szebb szemem van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!