Szerintetek? Egyetlen büszkeségem!
Saját :) nincs kontaklencse :)
csak láttam hogy más is kérdezget ilyen szemes dolgokat gondoltam akkor én is :)
ma 14:28 a tiéd nagyon szép :) tetszik:)
kérdező a tiéd nem igazán,a színe sem és a smink se jó.
az mér gáz ha nem vagyok elszállva magamtól? Nem vagyok oda a melleimért nem teszem ki őket minden kiéhezett pasinak, nem szállok el az alakomtól stb...Ez miért gáz? Azért mert nem vagyok egy egós k*rva? Nem értem...
Igen is bírom a kritikát, és jókat nevetek az itt irigykedő p*csákon ;) Akik csak féltékenyek mert átlagos barna szemük van ;)
A smink nem piros, hanem rózsaszín, ennyit a színvakoknak.
A szolira már én is gondoltam, egyszer voltam is elkaptam vmien bőrfertőzést, mert érzékeny a bőröm. Napozni se tudok igazán emiatt mert csak leégek nem barnulok...
köszönöm a normális kommenteket, a többieknek meg csak annyit, menjenek máshova tenni azt ami nincs...;)
sajnállak,én is ilyen vagyok,nem barnulok csak leégek :S
bár személy szerint én szeretem a fehér bőrt,szerintem az tök ronda ha egy csajnak már ilyen majdnem afrobarna szine van ... nekem nagyonnem jön be a barnabőr ..
ízlések és pofonok :P
13L
ha valaki szolizik, akkor már mű-nek számít...én szeretem magam így ahogy vagyok :)
am egyetértek veled :)
teljesen egyetértek az utolsóval. hajrá,nyugtasd magad azzal,hogy mindenki csak irigykedik és bűnronda szeme van;)
de attól még nem lesz igaz. a tiéd csúnya, ez van.
egy zöldeskék szemű 'irigykedő'.
Az enyém meg barna: [link]
A kék mellett labdába sem rúg:)
enyém. ja, és smink sincs rajtam, eleve ilyen fekete a szempillám. bár nekem kékeszöld, attól még hogy valakinek barna szeme van, az is lehet szép. ismerősömnek mélybarna szeme van, és valami gyönyörű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!