Miért nem jövök be külsőre egyetlen nőnek sem?
Sziasztok!
Egyáltalán nem tartom magam rossz pasinak kinézetre, mégis külsőre nemigazán jövök be a nőknek, amit nem nagyon értek.
Általában netes randioldalakon ismerkedem, és akárkinek írok levelet ( eddig durván, ha csak a legutóbbi 2 évet nézzük egy 300-400 csaj már tuti volt ) egyszerűen egyik sem válaszolt vissza. Ez nem a fotóim miatt lehet?
Azok a képek vannak ott is feltéve, amik az IWIW adatlapomon:
Őszinte véleményt kérek, mi lehet a gáz a külsőmmel? Már lassan egy éve, hogy nem találok barátnőt magamnak...
Előre is köszönöm mindenki segítségét!
nekem bejössz:DD Kifejezetten jóképűnek talállak.
Sztem se a külsőddel van a baj..
Nálad 1000X csúnyábbak is találnak párt.
Valami más miatt nem sikerült még bnőt találnod..
nem lehet h te vagy túl válogatós?
2.voltam
Pedig sztem intelligens is vagy...Annak tűnsz.
Már a kérdés-feltevésedből és a foglalkozásodból gondolom:)
milyen lányok jönnek be neked?
bulizni jársz?
Kérem, hogy senki ne kövezzen meg, de én elgondolkoztam azon, hogy ha a közös kép is kint van anyukáddal, akkor lehet, hogy a miatt ijednek meg a lányok. Nekem is megfordult ugyanis a fejemben, hogy vajon el tudsz-e szakadni anyuci szoknyájától. Én is nagyon családcentrikus vagyok, imádom az anyukámat és örülök, ha a párom is szereti az édesanyját, de valahogy most a képek láttán ez ugrott be. Persze, ha a társkeresőre nem raktad be azt a képet, akkor nincs gond.
Esetleg, ha a bemutatkozó szövegedet, vagy amilyen levelet írtál a lányoknak beírnád ide is, akkor tudnánk segíteni, mert szerintem sem a külsővel van a gond.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv, 24N
Sztem sem a külsőddel van gond, egyáltalán... vagy "rossz helyen kopogtatsz" (pl. gyökeresen más típusú pasi jön be neki, vagy válogatós vagy konkrétan pénzre megy... csomó eshetőség akad... vagy nem is ment fel az oldalra x ideje), vagy a bemutatkozó szöveged/leveled nem győzi meg őket. Lehet, hogy újra meg kellene próbálnod élőben ismerkedni.
21/l
Szia, az anyukás képekkel lehet baj szerintem is. Remélem azért ő nem szerepel a társkeresős képek között..
25\l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!