Miért nem jövök be külsőre egyetlen nőnek sem?
Sziasztok!
Egyáltalán nem tartom magam rossz pasinak kinézetre, mégis külsőre nemigazán jövök be a nőknek, amit nem nagyon értek.
Általában netes randioldalakon ismerkedem, és akárkinek írok levelet ( eddig durván, ha csak a legutóbbi 2 évet nézzük egy 300-400 csaj már tuti volt ) egyszerűen egyik sem válaszolt vissza. Ez nem a fotóim miatt lehet?
Azok a képek vannak ott is feltéve, amik az IWIW adatlapomon:
Őszinte véleményt kérek, mi lehet a gáz a külsőmmel? Már lassan egy éve, hogy nem találok barátnőt magamnak...
Előre is köszönöm mindenki segítségét!
Hát látom szépen jöttek válaszok...mint sejtettem negatív is jött...
De sebaj... :)
Nos a társkeresőn alap, hogy nincs kint anyukámmal való képem... :)
Nem tartom magamat különösebben válogatósnak sem, nem plázacsajokkal ismerkedem ha erre gondoltok.
Ami fontos, azért tetszen az illető külsőre, fogjon meg benne valami.
Volt már barátnőm is egy pár, de hát azoknak se jöttem be igazán külsőleg... :S Na mind1, az már úgyis a múlt...
Bulizni nem szoktam járni, bevallom max fiús házibulikban voltam eddig életemben.
Éppen gondolkodom ezen is, hogy lehet buliban nagyobb sikerem lenne, mert egy kép mégis csak egy kép, bár élőben se jövök be különösebben a nőknek szerintem... :(
Lehet amiatt van, mert nem nézek ki 25 évesnek?
Szerintetek egy kis borosta dobhatna a dolgon, férfiasítana valamelyest?
Vagy könnyen elképzelhető, hogy élőben kicsit más az összhatás, mint képen és ott bejönnék?
Ja ami a bemutatkozó szöveget illeti, ezt szoktam általában írni:
"Szia! :)
Nagyon szimpatikusnak találtalak és szívesen megismernélek.
Lenne kedved ismerkedni? ;)
Laci"
Szal várom a további véleményeteket a mostani kérdéseimmel kapcsolatban is. :)
Húhh látom levetted anyucit iwiwről. Amúgy kedvesnek látszol a képeken, lehet egy kis borosta férfiasítana, szerintem jó vagy, csak több önbizalom kell és minden megy magától. Sok sikert!
25\l
az anyucis képet már utólag vetted le? mert én nem látom
amúgy szerintem semmi gond nincs veled, egész jó pasi vagy, bár egy kis borosta, szakáll v hasonló férfiasabbá tenne, de lehet h ez csak az én véleményem, nekem bejön az ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!