Egyáltalán nem tartom magam rossz pasinak kinézetre, mégis külsőre nemigazán jövök be a nőknek, amit nem nagyon értek.
Általában netes randioldalakon ismerkedem, és akárkinek írok levelet ( eddig durván, ha csak a legutóbbi 2 évet nézzük egy 300-400 csaj már tuti volt ) egyszerűen egyik sem válaszolt vissza. Ez nem a fotóim miatt lehet?
Azok a képek vannak ott is feltéve, amik az IWIW adatlapomon:
Borostát most éppen növesztek, egy olyan 3mm hosszúságúra gondoltam.
2010. nov. 17. 03:44
22/26 anonim válasza:
Szeva.Régebben Én is neten csajoztam, amikor túl elfoglalt voltam.Rengeteg havernak segítettem barátnőt találni, kisebb nagyobb sikerrel, általában osszejott, de ugye vannak reménytelen esetek is sajnos.Mind1, szerintem a fotóiddal nincs gond, bár szerintem Neked nem igazán áll jól a bajusz, csajok javítsatok ki ha tévedek, de szerintem az valahogy nem áll jól, de amúgy nem rosszak, bár Én a helyedben csináltatnák másik fotót magamról, hátha ez a gond /bár nem hinném/. Még egy tanács szerintem hagy a netet a francba, tapasztalataim szerint sokkal nagyobb esély van az élő ismerkedésnek. Sok szerencsét.
2010. dec. 9. 07:32
23/26 A kérdező kommentje:
De élőben hol tudnék még szerinted bulin kívül ismerkedni? Tudnánk váltani pár szót MSN-en? :)
tlaci2006@freemail.hu
2010. dec. 9. 22:46
24/26 anonim válasza:
A nők, akármennyire is tagadják, a külsőre és a pénzre mennek. Ha a belső számítana jobban , akkor nem lenne annyi "csak barát" srác a nőknek. Mert ha jóbarát akkor egyértelműen bírja belsőleg, csak külsőre nem tetszik neki. Szal külsőre mennek....
2011. márc. 22. 08:22
25/26 anonim válasza:
A csajozás első szabálya: Ne legyél ronda. (nem célzás)
2013. febr. 2. 19:20
26/26 anonim válasza:
Habár régi a kérdés, de..... Jót nevettem én némelyik lány válaszán. Választok a kérdésre, de mégsem... "Nincs veled baj, de nekem nem jössz be." Ez milyen válasz? Sztem igazán leírhattátok volna, hogy mi miatt nem jön be a kérdező.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!