Számotokra külsőre hogy néz ki egy igazi nő?
Kezdjük ott, hogy szerintem 30 fölött kezdődik, ugyanis ekkorra már "kiforrja" magát.
Smink: nagyon szolid, éppen csak annyi, hogy kiemelje az arcát. Méteres vakolat nem megengedett.
Haj: mindenképpen hosszú, természetes hajszínnel (lehet festett is, de nyilván nem vakító szőke, vagy lila). Formailag olyan, amilyen amúgy is lenne, nem agyonvasalt, vagy ilyesmi.
Öltözködés: abszolút elegancia. Semmi konzerv cipő, edhardi felső, meg egyebek. Magassarkú, szolid (nem mini) szoknya, elegáns felső. Nekem mondjuk az egyberuhák a gyengéim.
Alacsony lány is lehet nőies, nincs ezzel gond. Vékony? Attól függ, mennyire. Fontos az alak is, hiszen hiába vékony az ember, még lehet amorf, a legtöbb sajnos ilyen. Előtérben a homokóra alak.
Pár példa:
Nőies:
Nem nőies:
Hát, én 30 évesen se fogok így kinézni:P Lehet, hogy örök kamasznak titulálnak, de nem fogok ilyen nagyinak öltözni, főleg, hogy pénzem se lenne rá.
24 éves tetovált lány
Szerintem qrva jól néz ki, az alakja nagyon bejön, meg az öltözködése is.
De kb azt tudom elmondani, amit az előttem szóló:-D
Hogy mennyi közönséges lányka van ezen az oldalon, akik úgy gondolják, hogy attól lesznek "menők" ha kiteszik mindenük és minden héten más jár a barlangukban.
Első válaszoló voltam.
20l
Úgy jön ide, hogy van, aki komolyan azt gondolja, hogy az utolsó linkemen látható egyén (aki nem mellesleg szerintem ritka ronda, nem beszélve az öltözködéséről) szép és az a mérvadó...
Akkor ezekután mégis mit gondoljak rólatok, válaszolók?
Vagy az, hogy az elegáns öltözködés nagymamás... Na, ez aztán tényleg szánalmas...
Én nem azt mondtam, hogy szép a csaj...
2 dolog:
1. Jó alakja van, mert szép vékony a dereka, széles a csípője, formás, arányos. (A fejét hagyjuk...)
2. Ed Hardy mániás vagyok... (Nem tetszik, ha egy nő kirakja a hasát úgy egyébként.)
A nagymamás választ nem én írtam, de ez az "elegáns" stílus sosem jött be, nem az én ízlésvilágom.
(Ja, és nekem is van tetoválásom, piercingem, de nem rakom ki semmim, és 1 kezemen meg tudom számolni, hányan "jártak bennem", csak hogy az előzőre is reagáljak...)
korához illően öltözködjön tehát: 13 évesen és az alatt ne vegyen fel minden nap kosztümöt,hanem akkor még lehet egyszerű mintákkal és szépen kihangsúlyozó cuccos,nem kidobós push upos csaj,hanem olyan egyszerű gyerekes jó akkor és egy 13 éves sztem már lehet nőcis,de egyikse az manapság mert mindegyik a divattal foglalkozik...
14-17: alapvetően romantikus,visszafogott,de fiatalos stílus,akár sportos stílus is lehet,bár nekem a romantikus stílus nagyon bejön^^,ha buli van akk viszont lehet kicsit kivágott felső(ha van mit bele rakni)
17-29: bulik korszaka,ki lehet próbálni a kicsit(!) dekoltált pólókat,bulizásra igenis felvehet egy mondjuk combközépig érő szoknyát:D,de ne k*rvásat. de ilyenkorra általában már ki alakul a stílus
30-ameddig meg van hozzá illő alak: térdfölé érő szoknya,egyszerű nadrág,letisztult vonalak,elegáns stílus
ja,és semmilyen korban se legyen push up!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!