1/19 anonim válasza:
Hasonlítasz Lorán Barnabásra :)
2/19 anonim válasza:
Helyes vagy, és melegszívű. Van benned némi vagányság, de nem feszíted túl a húrt. Maradj mindig ilyen ápolt, és józan! Te még sokra viszed az életben, csak járd a magad útját.
3/19 anonim válasza:
Hát veled semmi baj, de a szerkód naggyon nem tetszik.De nem bántásból, csak szerintem a sapesz, a dzseki és a póló...hát ez így nem adja.Az ilyen típusú bőrkabi amúgy is csak inggel áll jól.Szerintem.Egyébként jóképű vagy.
4/19 anonim válasza:
Szerintem az arcoddal nincs gond,de a stílusod nekem nem jön be.Főleg a póló és a sapka,egyszerűen nem az én világom.Ettől függetlenül biztos sokaknak tetszel,akik bírják ezt a stílust,mert nem vagy rosszképű.
21/L
5/19 anonim válasza:
Nekem olyan átlagos vagy külsőre, de jó a kisugárzásod.
6/19 anonim válasza:
Szerintem helyes vagy, csak mosolyoghatnál, és azt a baseball sapkát hanyagolhatnád. Főleg bőrdzsekivel nagyon gáz.
8/19 anonim válasza:
az öltözködéseden van mit finomítani. nem elég stílusos.
egyébként az arcod nem vészes, bár én a szőrös pasikat kedvelem :D
szóval egy kis stílusérzék kéne, ami nem keverendő a búzasággal. meg kell találni azt, ami illik hozzád, és jól érzed magad benne.
10/19 hot_kiss válasza:
Elsétálnék melletted az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!