Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a jobb a dm vagy a...

Melyik a jobb a dm vagy a rossmann?

Figyelt kérdés
ti melyikbe jártok/járnátok szívesebben?
2009. ápr. 9. 09:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
A Rossmann-ban sokkal nagyobb a választék...a DM-ben viszont van pár általam kedvelt termék...
2009. ápr. 9. 11:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább DM-es vagyok, de mostanában rossmannozok, mert ezzel az új pontgyűjtési rendszerével nagyon melléfogott a lánc. meg van határozva most már, hogy mely termékekre kapsz kedvezményt, de ez is csak úgy jár, ha abból egy meghatározott összeállítást veszel meg. ezekbe a csomagokba a legdrágább termékeiket tették bele. tehát ha jobban belegondol az ember, a világon semmit nem spórol, sőt többet fizet, hiába van "kedvezmény". nem tetszik ez a totál hülyének néző lenyúlóakció. egyébként a sajátmárkás termékeiket továbbra is venni fogjuk, a Balea tusfürdők nagyon jó minőségűek, és olcsók. illetve a takarítószereik is megállják a helyüket.
2009. ápr. 9. 11:08
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

Na jó a Dm-ből egyedül a Balea termékeket szeretem...mert a sminkválasztéka fele sincs a Rossmanénak és az a kevés is ki******tt drága...Néhaa van egy-két akció de külömben a Rossman olcsóbb, nagyobb választékkal bír, és sokkal rendezettebb...

Legalábbis itt Budapest ezen részén...

2009. ápr. 9. 11:10
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

Csakis a Rossman szebb, jobb, olcsóbb:)

És tényleg több az árú és angyobb a választék...az eladókról nem szólhatok...marhára nem szoktam velük beszélgetni...csak köszönök és ők is köszönnek...engem kifejezetten nyomaszt ha 5 perc alatt két eladó áll elém azzal a hülye kérdéssel hogy "Segíthetek?"

HA kell segítség szólok...! Ne akarjanak már annyira "eladni"...

2009. ápr. 9. 11:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább a DMbe járok, mert ott találom meg inkább a kozmetikai cikkeket meg mindent, ott válogathatok a körömlakkok között meg a sminkeknél nézelődhetek.

Rossmannban is vannak jó dolgok, de oda nem megyek be olyan sokszor. Viszont pl. karácsonykor ott mindig van ilyen kis ünnepi dísz meg aranyos dolgok olcsón. DMben nem jellemző.

Általában DM, de mindkettőbe bemegyek egymás után, oda megyek ahol olcsóbb, az általam kinézett termék. :)

Eladók terén szerintem nálunk nincs különbség, különben sem figyeltem soha. Persze lehet máshol, másik üzlet másmilyen :) Hát de én nem ott lakom :DD

2009. ápr. 9. 16:03
 16/18 A kérdező kommentje:
Értem,hát köszi mindenkinek a válaszokat:D és további jo vásárlást a dm-be és a rossmannba ♥
2009. ápr. 11. 19:59
 17/18 anonim válasza:
Dm
2010. ápr. 21. 15:25
 18/18 anonim ***** válasza:
De régi kérdés.xd Rossmann, amúgy.:)
2013. júl. 9. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!