Szerinted a Rossmann vagy a Dm jobb, olcsóbb?
nagyon az az érzésem, hogy ugyanazt a minőséget hozzák és árban sem látok valós különbséget.
sokszor úgy érzem, még egy kézben is lehet a 2 üzlethálózat.
olyan mint az aldi-lidl. egyformán sz@r mindkettő :)
ami kint eladhatatlan volt már 20éve is, az nálunk még mindig jó üzlet.
dm. saját márkás pelust viszont használtam, az elsőnél, akkor még volt a közelemben,arról csak jókat tudok mondani
Rossmann olcsóbb,nagyobb a választék pl babakajában bár én aDm-et jobban szeretem
100x jobbak, olcsóbbak mint az undormány teszkó és társaik
DM-et jobban szeretem, bar csak a picinek veszek ott dolgokat, pld most 25%-os, es 15% kuponnal 31 Ft-ert vettem a 132db-os Pampers pelust..
Amugy egy naptej "versenyen" a bio naptejek utan a DM sajat markas napteje szerepelt nagyon jol, maga mogott hagyva a Nivea es mas ismert, nagyra ertelelt markakat...
elsőnek.
aldi színvonalabb, mint lidl és a penny, de a legalja akkor is a teszkó
Én is DM párti vagyok. Sokkal jobban szeretem, nekem a Rossmann olyan barátságtalan.
Meg a DM-ben gyűjtöm a pontokat, olcsóbban vásárolok a kuponokkal. Van választék, és tök jók a saját márkás termékei is.
Egyértelműen dm!
Fényévnyi különbség van a 2 üzletlánc között. A rossman csak szeretne olyan lenni, mint a dm, de nagyon le vannak maradva... Azt a pontgyűjtést használják most, amit a dm már 2 éve leváltott... Szánalmasak. Ja és a kiszolgálás is borzalmas. Ha olcsóbb lenne a rossman, akkor sem járnék oda.
DM.
Viszont bébiételnél (csak gyümölcs!) a Hamanek a kislány kedvence, az a Rossmannban akció nélkül is csak 149. Emiatt megyek a Rossmann-ba időnként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!