Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerinted a Rossmann vagy a...

Szerinted a Rossmann vagy a Dm jobb, olcsóbb?

Figyelt kérdés

nagyon az az érzésem, hogy ugyanazt a minőséget hozzák és árban sem látok valós különbséget.

sokszor úgy érzem, még egy kézben is lehet a 2 üzlethálózat.

2011. aug. 4. 13:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%

olyan mint az aldi-lidl. egyformán sz@r mindkettő :)

ami kint eladhatatlan volt már 20éve is, az nálunk még mindig jó üzlet.

dm. saját márkás pelust viszont használtam, az elsőnél, akkor még volt a közelemben,arról csak jókat tudok mondani

2011. aug. 4. 13:22
 2/17 anonim ***** válasza:
65%
Roosmanba nem járok. Dm-et szeretem. Ott veszek mindent sampont, tampont mindent. Kicsinek pelus, fürdető, sampon, popsitörlő -saját márkás. Nagyon jó a pontgyűjtő akciója is.Mindég a 25%-ra veszem a pelust.
2011. aug. 4. 13:24
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Rossmann olcsóbb,nagyobb a választék pl babakajában bár én aDm-et jobban szeretem

100x jobbak, olcsóbbak mint az undormány teszkó és társaik

2011. aug. 4. 13:28
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Javarészt DM párti vagyok én is, de az első hozzászólót nem annyira értem. miért eladhatatlan? szerintem némely termékük kifejezetten jó minőségű és elérhető áron. a rossmnannba is betévedek azért, főleg babakaja ügyben, de a pontgyűjtője is ezerszer jobb a dmnek. na meg persze sokkal közelebb van hozzánk :-)
2011. aug. 4. 13:31
 5/17 anonim ***** válasza:
52%

DM-et jobban szeretem, bar csak a picinek veszek ott dolgokat, pld most 25%-os, es 15% kuponnal 31 Ft-ert vettem a 132db-os Pampers pelust..

Amugy egy naptej "versenyen" a bio naptejek utan a DM sajat markas napteje szerepelt nagyon jol, maga mogott hagyva a Nivea es mas ismert, nagyra ertelelt markakat...

2011. aug. 4. 13:41
 6/17 anonim ***** válasza:
52%

elsőnek.

aldi színvonalabb, mint lidl és a penny, de a legalja akkor is a teszkó

2011. aug. 4. 13:42
 7/17 anonim ***** válasza:
67%
Marmint 31Ft/db! :-)
2011. aug. 4. 13:42
 8/17 anonim ***** válasza:
52%

Én is DM párti vagyok. Sokkal jobban szeretem, nekem a Rossmann olyan barátságtalan.

Meg a DM-ben gyűjtöm a pontokat, olcsóbban vásárolok a kuponokkal. Van választék, és tök jók a saját márkás termékei is.

2011. aug. 4. 13:44
 9/17 anonim ***** válasza:
46%

Egyértelműen dm!

Fényévnyi különbség van a 2 üzletlánc között. A rossman csak szeretne olyan lenni, mint a dm, de nagyon le vannak maradva... Azt a pontgyűjtést használják most, amit a dm már 2 éve leváltott... Szánalmasak. Ja és a kiszolgálás is borzalmas. Ha olcsóbb lenne a rossman, akkor sem járnék oda.

2011. aug. 4. 13:44
 10/17 anonim ***** válasza:
68%

DM.

Viszont bébiételnél (csak gyümölcs!) a Hamanek a kislány kedvence, az a Rossmannban akció nélkül is csak 149. Emiatt megyek a Rossmann-ba időnként.

2011. aug. 4. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!