Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerinted a Rossmann vagy a...

Szerinted a Rossmann vagy a Dm jobb, olcsóbb?

Figyelt kérdés

nagyon az az érzésem, hogy ugyanazt a minőséget hozzák és árban sem látok valós különbséget.

sokszor úgy érzem, még egy kézben is lehet a 2 üzlethálózat.

2011. aug. 4. 13:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
A Rossmann olcsóbb, de én is a DM-et szeretem, oda járok sűrűbben.
2011. aug. 4. 13:48
 12/17 anonim ***** válasza:
37%

olcsóbban veszem a cuccokat a dm-ben, ugye kuponnal :)

rossmann annyira barátságtalan ahogy írják, mi babakocsival be se tudunk menni mert elfelejtették úgy megcsinálni a bejáratot, hogy babakocsisok is tudják használni. no comment

2011. aug. 4. 13:50
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

a tescoval egyetértek :) de egyébként az összes hiperlánc árul szemetet :)

ha választani kell akkor dm, bár nekem már egyik sincs a közelemben. a kisfiammal még dm-be jártunk, gyűjtöttünk, az első szülinapjára még pólót kis kaptunk ajándékba, kb felnőtt méretű liberósat. ma is azzal törlöm a port :))))

2011. aug. 4. 14:01
 14/17 anonim ***** válasza:
DM :-)
2011. aug. 4. 14:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Dm-ben mindenből tudok bio minőséget venni, és nem is drága. Néha betévedek a Rossmannba, és megnézem az árakat. A pelusban régebben láttam különbséget, de sajnos a dm-ben nagyon felment, de végül is mindegy, mert úgyis kuponnal veszem. A Rossmannban a saját márkás 1+ tápszer olcsóbb (csak ezt nézem), de sajnos az nem bio.

A Rossmann marketingje jóval igénytelenebb mint a DM-é, számomra ez is sokat elmond.

Én speciel egy Müller-DM összehasonlításra lennék kíváncsi...

2011. aug. 4. 14:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Miután elmúlt a fiam 1 éves, rájöttem hogy van DM kártyám. Na azóta csak a DM-ben vásárolok a gyereknek kuponokkal, sokkal olcsóbb, barátságosabb.
2011. aug. 4. 15:56
 17/17 A kérdező kommentje:

ksözi a válaszokat!

nálatok a Dm győzött!

szerintem minda2 jó. elfogadható áron van jó minőség. lehet, hogy nyugaton ez gagyinak számít, de nálam megállja a helyét.

speciel nálunk a Rossmannban kedvesebbek az eladók és a hely is szimpatikus. de a Dm közelebb van.

akcióban engem az össz vásárlásra szóló érdekelt, abban a Rossmannban hamarabb összejön a 15% mint a Dm-ben. (15x1500Ft=22.500 a Rossmanné, 150x200Ft=30.000 a Dm-é) viszont a Dm-nél ott van a sok akciós termék.

szóval én örülök, hogy van mind2.

2011. aug. 4. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!