Melyik a jobb a dm vagy a rossmann?
Nem tudom, melyik a jobb, de inkább a dm-be járok. Eddig a pontgyűjtés miatt is, a "nagy" bevásárlásoknál sokat jelentett.
Az itteni rossmann-ban hihetetlen eladók vannak (udvariasság, segítőkészség egy szál se), úgyhogy oda csak végső esetben megyek be.
Miután nálunk itt a városban az egyik dm-ben minősíthetetlen hangon beszéltek a barátommal ezután többet nem megyünk dm-be és gondolom mondanom sem kell, hogy akkor sem vásároltunk ott. Igazából nem a dm volt a hibás, hanem a biztonsági őr (most leszögezném, hogy enm loptunk, csupán vásároltam, a barátom pedig jó barát lévén állt mellettem, és várta, hogy anyuka végezzen a shoppinggal). Aztán most láttam, hogy már nem dolgozik ott a srác és a pénztáros lány is más. Egyébként nem volt gondom magával a dm-mel, csak hogy ilyen embert alkalmaznak...
A Rossmannba is szertek járni, nemrég kezdtem el oda is menni. szerintem nem rossz. Előbb említett dm-ben sokszor be vannak száradva a sminkcuccok és kg por lepi őket, tehát inkább talán rossmann, nálunk az tisztább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!