Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a jobb a dm vagy a...

Melyik a jobb a dm vagy a rossmann?

Figyelt kérdés
ti melyikbe jártok/járnátok szívesebben?
2009. ápr. 9. 09:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs a kettő között különbség. Hol az egyikbe megyek, hol a másikba. Ha egyik helyen nincs meg valami, vagy elfogyott, a másikban megtalálom.
2009. ápr. 9. 09:48
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
DM-be járok. Jók az akciók, a saját márkás termékeik is jó minőségűek, s úgy általában tisztább és rendezettebb, mint a Rossmann.
2009. ápr. 9. 09:53
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Hol ez, hol az! Sokszor jártam úgy, hogy le akartam horgonyozni az egyiknél, és aztán majd megütött a guta, mert kihagytam jó kis akciókat a másiknál. Szóval, ha tehetem, benézek mindkettőbe.
2009. ápr. 9. 09:55
 4/18 A kérdező kommentje:
Nállunk most nyílt a dm és szerintem a dm az jobb :D (meg kedvessebbek az eladók)
2009. ápr. 9. 09:55
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
Én valamiért a Rossmannt preferálom, valamivel olcsóbb nálunk, mint a dm, viszont néha a dn-be is megyek, mert a saját márkájuk (Balea talán?) egész jó.
2009. ápr. 9. 09:58
 6/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk én mindkettőbe bemegyek(mivel egymással szemben van :D csak átmegyek azuton.barátnőmmel ugy csináltuk én mentem a dm-be ő a rossbanba aztán találkoztunk a papírbolt előtt és megbeszéltül hol a jobb kink mi kell és aztán én a rossbanba vettem meg ami keellet ott olcsobb volt barátnőm meg a dm-be jó volt :D
2009. ápr. 9. 10:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, melyik a jobb, de inkább a dm-be járok. Eddig a pontgyűjtés miatt is, a "nagy" bevásárlásoknál sokat jelentett.

Az itteni rossmann-ban hihetetlen eladók vannak (udvariasság, segítőkészség egy szál se), úgyhogy oda csak végső esetben megyek be.

2009. ápr. 9. 10:14
 8/18 anonim ***** válasza:
82%
Én jobban szeretek a dm-be járni. Az szerintem modernebb, csajosabb, és valahogy még "tisztábbank" is tűnik. Számomra a Rossmannak olyan "százforintos" hangulata van :)
2009. ápr. 9. 10:15
 9/18 anonim ***** válasza:
37%
Egykutya, mindegyik sza*rházi bibsi multicég.
2009. ápr. 9. 10:20
 10/18 anonim ***** válasza:
63%

Miután nálunk itt a városban az egyik dm-ben minősíthetetlen hangon beszéltek a barátommal ezután többet nem megyünk dm-be és gondolom mondanom sem kell, hogy akkor sem vásároltunk ott. Igazából nem a dm volt a hibás, hanem a biztonsági őr (most leszögezném, hogy enm loptunk, csupán vásároltam, a barátom pedig jó barát lévén állt mellettem, és várta, hogy anyuka végezzen a shoppinggal). Aztán most láttam, hogy már nem dolgozik ott a srác és a pénztáros lány is más. Egyébként nem volt gondom magával a dm-mel, csak hogy ilyen embert alkalmaznak...

A Rossmannba is szertek járni, nemrég kezdtem el oda is menni. szerintem nem rossz. Előbb említett dm-ben sokszor be vannak száradva a sminkcuccok és kg por lepi őket, tehát inkább talán rossmann, nálunk az tisztább.

2009. ápr. 9. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!