Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen körmöket alkottam?

Milyen körmöket alkottam?

Figyelt kérdés

csak úgy magamnak próbálkozom, milyenek lettek? mutattok még egyszerűbb mintákat? valami szép franciát szeretnék, kockásat, virággal

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 26. 23:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ezek borzalmasak...igénytelenül van megcsinálva,a színek meg ízléstelenek..a rózsaszín+kék nálam kiverte a biztosítékot.
2011. júl. 27. 00:28
 22/28 anonim ***** válasza:
nekem csak az utolsó tetszik, de az különösen :)
2011. júl. 27. 01:33
 23/28 anonim ***** válasza:
Az utolsóba én is beleszerettem, a többi viszont nem tetszik. Alapból nem elég széles alul a köröm amit csinálsz egyrészt, másrészt meg olyan furán kicsinek tűnik tőle az "igazi" körmöd. Esetleg ha feljebb raknád, bár nem tudom hogy honnan kezdődik a fehér rész. Én is ezért nem fogok olyan körmöket csináltatni ahol csak a mű része van befestve, mert nem áll jól, mert nekem is ilyen husis kezeim meg "lapát" körmeim vannak (nem sértés). Viszont az utolsó nagyon szép, jó hogy egybefüggő, így nem látszik honnan kezdődik a "mű" része, plusz ez a forma nekem sokkal jobban tetszik mint a hegyes. 17L
2011. júl. 27. 06:45
 24/28 anonim ***** válasza:
A rózsaszínes egész tűrhető de többi nagyon undorító és igénytelenül van megcsinálva. Inkább menj el egy körmöshöz...
2011. júl. 27. 08:13
 25/28 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,ezek undorítóak.Nagyon látszik,hogy a vége nem a saját körmöd.A kezedhez,körmeidhez nem illenek ezek a nagy,hosszú körmök.
2011. júl. 27. 10:27
 26/28 szamóca.. ***** válasza:

"a festés nem tetszik nektek, vagy mi?"

én nem azt néztem, az már ízlés kérdése.

de csúnyán van megreszelve, nem egyenletes, néhol vastagabb néhol vékonyabb, és a köröm széle is hullámos, az íve a körmöknek nem ugyanolyan, és a hegye is túl vastagra van hagyva.

2011. júl. 27. 10:37
 27/28 anonim ***** válasza:

Hú, hát ez szerintem is csúnya, bocsesz.

A mosolyvonal ronda, szabálytalan, körömágyhosszabítás is kéne neked, mert így aránytalan, torz. Szerintem hosszra meg formára sincs két hasonló. A festésbe én sem szólok bele, kinek mi tetszik, bár az ujj és körömformához nagyon nem illik az egész esetedben.

Az utolsó már egész jó, csak olyan, mintha a reszelést elfelejtetted volna. Túl széles, na meg egy kicsit le lehet kerekíteni legalább a sarkokat, így pont úgy néz ki, mint ha valaki olyan csinálta volna, aki távolról már látott műkörmöt. De a festése szép és jól áll. Én erre tennék még 1-2 díszt, a virágot, akkor azt.

Esetleg sima francia, valamelyik sarkán a körömnek valami hálómintát ráfestve, vagy valami kis virágos matricával/nyomdával feldobva?

2011. júl. 27. 11:23
 28/28 anonim ***** válasza:

Az utolsóba beleszerettem:) Szép lett nagyon.

a többi nem tudom, valahogy nem tetszik. De szerintem jó a kézügyességed, még kicsit gyakorolj.:)

Egy gond van: a fantázia hiányzik!

2011. júl. 27. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!