Hogyan készíthetnék ilyen körmöket?
Figyelt kérdés
Már próbáltam szivacsos módszerrel, több rétegben kevesebb festékkel, több festékkel. Próbáltam az ecset végével "tunkolni", ezt is többféle festékmennyiséggel, de sehogy sem akar összejönni.
2011. okt. 12. 18:48
1/7 anonim válasza:
szivacsolással hogyhogy nem jött össze?
egyébként ez lehet hogy nem körömlakk, hanem akril...
2/7 A kérdező kommentje:
olyan halott, furcsa lett az egész szivaccsal. amúgy az akril valóban elég gyanús most, h így mondod..
2011. okt. 12. 20:31
3/7 anonim válasza:
Hát ez lehet nem sima lakkozás pont, de láttam yt-on tutorialt, galaxy nails kulcsszavakra kiadja szerintem. Szivaccsal csinálta, meg pöttyözött meg minden. De ahogy olvastam blogokon, homemade senkinek sem sikerült, sőt, van ahol manikűrösnek se. :D Elég nehéz, pedig piszok egyszerűnek tűnik. :(
4/7 A kérdező kommentje:
pont ennek a körömnek a tutoriálját láttad?
2011. okt. 15. 19:08
5/7 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=3EMgt4_jW5U
tessék itt a link ne sírjon a szád
6/7 A kérdező kommentje:
nagyon bölcs vagy. megkérdezem, h pont ezt láttad-e, erre elküldesz egy másikat. egy nemmel jóval intelligensebbnek tűntél volna
2012. jan. 12. 15:29
7/7 anonim válasza:
amugy az előző nem is én voltam ugyhogy ez besült szivem! xD csak a link voltam én.... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!