A műköröm károsítja - e a körmöket?
nem károsít
semmi előnye, semmi hátránya nincs, max relatív szerinted jól néz ki, egy rakás pénzért, kb ennyi
Utolsó.. Letört...???
Nem lett volna szabad. Nekem van. Csak akkor tört le az első,mikor 3 hét után már jól elhagyta a körömágyam,utánna kellett volna töltetnem.. na de nem lényeg.
Kérdésekre a válasz...:
előnye talán annyi lehetne,hogy igy nekem eléggé megtudott nőni alatta a saját körmöm,és mikor levette a műkörmöket,szép hosszúak az igaziak. Hátránya szerintem annyi,hogy nem birod festegetni a körmöd. Levegőzni nem bir,de ez nem is gond,mert nem is kell neki.
A köröm elhalt szarusejtekből áll, és mivel a halott dolgok nem lélegeznek, ezért a köröm sem szokott.
A műköröm nem árt a körömnek, maximum a rossz műkörmös, aki nem ért a szakmájához.
Előnye, hogy szép, tartós körmeid lesznek heteken keresztül, hátránya, h pl a bowling nem túl biztonságos:)
Egy előző hozzászóló írta, hogy nem lehet festeni...ez butaság, nyugodtan lakkozhatod, nem árt neki, de acetonmentes lemosót használj. Ha érdekel még valami, írj nyugodtan.
Egy műkörmös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!