dehogy nyomdával, az nagyon gatya:D
pl lehet kapni olyan (díszítő)körömlakkot aminek vékony az ecsete és azzal tudsz ilyet csinálni. vagy egyszerűen fogpiszkálót belemártod a lakkba és azzal:)
én régebben csináltam alkoholos filccel is, csak a fedőlakk kicsit elmossa:/ meg szemhéjtussal is, de fedőlakk mindenféleképpen kell rá mert könnyen lejön.
sok sikert:)
egyébként a minta elkészítése nagyon egyszerű(ha erre vagy kíváncsi;): a foltok:apró szabálytalan köröket rajzolsz a körmödre(vékony ecsettel) és némelyiket beszínezed,némelyiknek a szélét egy-egy ponton megvastagítod,és van olyan is,ami nem zárul teljesen (körként)
vagy egyszerűbben tégy max.5 pöttyöt szorosan egymás mellé:
http://www.youtube.com/watch?v=oOhmhS5rVt0
iylen konad szettel csinálják, de am az essencének is van iylen nyomdája és enm 10ezerbe kerül, hanem simán egy ezresbe:)
pl valahogy igy
tegnap 23:36
Nem elég mély a minta, és nem marad benne festék lehúzás után...konaddal semmi ilyen baj nincs, de az összes essence lappal így jártam:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!