Akik otthon csinálnak zselés/tippes körmöket, nyilatkoznának?
nem is körmösöktől kérdezem, hisz úgyis csak az a válasz jönne, hogy menj "szakemberhez"
szóval aki csinál magának, segítene? egyszer már megpróbáltam, meg is csináltam, csak nagyon puha volt, letört...
szóval sorban pontosan mit, hogy kell csinálni?
ha tippeset szeretnék, melyik márkák a jobbak, tartósabbak?
lépésről lépésre leírná valaki? vagy ha videó van, az is jó
köszi!
:)
nah, én is kb. így képzeltem el:)
csak egy kérdés: írtál fedőzselét...az ugyan az, mint amit előtte viszek fel, csak ez a díszítésekre jön, vékonyan, vagy valamilyen másfajta?
milyen keménységű zselét használjak? mert szerintem amit anno vettem, az lehetett vele a baj, hogy túl puha volt, szétfolyt a lámpázás közben, így a közepe elvékonyodott...:S
igen igen, a fedőzselét elírtam, tulajdonképen fedőrétegnek helyesebb, mert ugyanabból az anyagból dolgozz amivel előtte. kivéve ha az első réteged körömágy-hosszabító (testszínű) zselé volt :)
én a master nailsnek most a builder clear zseléjét használom, önterülő, de mégse folyik szét, sezrintem nagyon jó az állaga, még a legnagyobb melegben sem folyik szét, de ugyanakkor könnyű vele dolgozni. szerintem egyrészt a szelé típusa/minősége lehet a ludas, vagy hogy nem használsz tapadást elősegítő anyagot, nekem olyankor törik le
én Fibre Pink zselét használok a Master Nails-től...nagyon jó...én imádom:) soha nem törörtt még le a körmöm...ugye most volt a vizsgaidőszak,aztán már majdnem 8 hetes volt a körmöm mire megcsináltam,és nem törött le csak (nagyon)lenőtt:DD:
sztem fibrét vegyél,midegy milyen színűt: Pink, Lila, bármelyik jóóó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!