11/13 anonim válasza:
nekem is jó az essence körömnyomda, de van pár konad-os is. szerintem nagyon jó és nagyon egyszerű.
12/13 anonim válasza:
Szia!
Én is tettem fel egy ilyen kérdést, először nekem is a körömnyomdát ajánlották. Azt meg nem fogok venni:D
Fogpiszkálóval nem ment, ezért fogtam a lakkot (hogy úgysem sikerül) és direkt annak az ecsetével csináltam. Éppen a legszélével. És mivel nem lehet vele pontosan (legalábbis nekem nem ment), ezért nem mindenhol ért össze, nem mindenhol lett ugyanolyan széles. És pont ez is kellett:D Úgyhogy sztem így a legegyszerűbb:)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..:) A körömnyomda mennyibe kerül?
2011. júl. 24. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!