Felvesznek? Reszletek lent
Figyelt kérdés
Modell vagyok Sk-bol 172 cm,itt a kepeim,mar tobb ujsagban szerepeltem,most egy castingon vettem resz,mindenkinek nagyon tetszettem,de meg nem hivtak vissza,azt mondtak 2 hetig hivnak,mar letelt 2 es fel het,szerintetek meg fognak hivni? Izelito: [link] 2011. júl. 26. 10:48
11/19 anonim válasza:
12/19 anonim válasza:
nem ront a szépségükön??? Hát fujjj, amiket belinkeltél valami undorítóak:S:S
Kérdező, amúgy meg HA te lennél, akkor valóban szép lennél, egészen addig, ameddig ki nem nyitod a szádat. Nem bántásból, csak őszinte vagyok! De amúgy minden ok
13/19 A kérdező kommentje:
2011 če elle-ben:
2011. júl. 26. 11:14
14/19 anonim válasza:
Nem tudom mi a kérdező célja de hogy nem ő van a képeken az tuti. Ez a modell már jóideje űzi a szakmát, tehát nem egy gyk-ra írogató tizenéves, ez tuti, elég utánanézni google-ban.
15/19 anonim válasza:
Te komolyan h*lyének nézel mindenkit?:D És miért esik jól neked az, hogy itt dicsérgetnek egy lányt aki nem te vagy? Sosem értettem mi értelme van ennek.
Amúgy a lány a képeken még jóindulattal sem szép, de tipikusan modell alkat, és jók a képei.
16/19 anonim válasza:
utolsó,egyetértek -.- pff ennek mi értelme?Alapból hülye az az ember aki ide feltesz képet ilyen képeket meg aztán főleg..
17/19 anonim válasza:
jó trükk...-.-" Elle és Marie Clarie lány is volt. szerepelt a címlapon...máskor ügyesebb légy ;)
18/19 anonim válasza:
11.11 FÚJ! :S
mindkét lány borzalmas. Talán a foguk közötti rés a legszebb :D
19/19 anonim válasza:
nem tudom te vagy-e a képeken vagy sem, de ez a lány aki a linken van az húúú nagyon szép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!