Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Felvesznek? Reszletek lent

Felvesznek? Reszletek lent

Figyelt kérdés
Modell vagyok Sk-bol 172 cm,itt a kepeim,mar tobb ujsagban szerepeltem,most egy castingon vettem resz,mindenkinek nagyon tetszettem,de meg nem hivtak vissza,azt mondtak 2 hetig hivnak,mar letelt 2 es fel het,szerintetek meg fognak hivni? Izelito: [link]
2011. júl. 26. 10:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

Szép vagy! Sztem az a rés a fogaid közt nem nagy szépséghiba. Ismerünk olyan szupermodelleket, akiknek szintés van egy kis rés az első két foga közt, és mégsem ront a szépségükön :)

[link]

vagy

[link]

2011. júl. 26. 11:11
 12/19 anonim ***** válasza:

nem ront a szépségükön??? Hát fujjj, amiket belinkeltél valami undorítóak:S:S

Kérdező, amúgy meg HA te lennél, akkor valóban szép lennél, egészen addig, ameddig ki nem nyitod a szádat. Nem bántásból, csak őszinte vagyok! De amúgy minden ok

2011. júl. 26. 11:13
 13/19 A kérdező kommentje:
2011 če elle-ben:
2011. júl. 26. 11:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a kérdező célja de hogy nem ő van a képeken az tuti. Ez a modell már jóideje űzi a szakmát, tehát nem egy gyk-ra írogató tizenéves, ez tuti, elég utánanézni google-ban.
2011. júl. 26. 11:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan h*lyének nézel mindenkit?:D És miért esik jól neked az, hogy itt dicsérgetnek egy lányt aki nem te vagy? Sosem értettem mi értelme van ennek.

Amúgy a lány a képeken még jóindulattal sem szép, de tipikusan modell alkat, és jók a képei.

2011. júl. 26. 11:31
 16/19 anonim ***** válasza:
utolsó,egyetértek -.- pff ennek mi értelme?Alapból hülye az az ember aki ide feltesz képet ilyen képeket meg aztán főleg..
2011. júl. 26. 13:00
 17/19 anonim ***** válasza:
jó trükk...-.-" Elle és Marie Clarie lány is volt. szerepelt a címlapon...máskor ügyesebb légy ;)
2011. júl. 26. 13:36
 18/19 anonim ***** válasza:

11.11 FÚJ! :S

mindkét lány borzalmas. Talán a foguk közötti rés a legszebb :D

2011. júl. 26. 13:38
 19/19 anonim ***** válasza:
nem tudom te vagy-e a képeken vagy sem, de ez a lány aki a linken van az húúú nagyon szép!
2011. júl. 26. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!