Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol lehet nagy mennyiségben...

Hol lehet nagy mennyiségben strasszokat, díszeket venni? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Szóval mostanában nagyon rákaptam a mindenféle csillogó-villogó dolgokra, és vennék egy plusz hátlapot a telefonomnak, és valami ilyesmire csinálnám: [link]

Itthon volt pár strasszom, amiket most használtam el a telefontartó tokomra (tényleg nagyon rákaptam a strasszokra :)), de abból is csak kb. 15 darab volt. Valaki nem tudja, hol lehetne annyi strasszot venni, ami elég lenne arra, hogy kidíszítsem a telefonomat?

Köszönöm a válaszokat! :)

2011. aug. 11. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Jaj ilyet vettem tegnap csak a kék szín dominált a lila helyet.8 font volt az ára..

De a kérdésedre a válasz.AZ ilyen strassz köveket talán a hobbi boltokban kéne megkeresni

2011. aug. 11. 17:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Tényleg? És hol vetted? Nekem nagyon tetszik. :)
2011. aug. 11. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
van egy olyan érzésem hogy angliában:D én is kint élek. de ez ugye attól függ, hogy lehet e olyan tokot kapni amilyen a telefonodra való, mert itt kint kb csak a berrykre és az applekre van tok mert olcsón megkapják a telefont. a strasszt hobbyboltban próbált
2011. aug. 11. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen Angliában vettem...Én az LG érintőképernyős telómra vettem..Az unokatesómnak is vettem,és postán hazaküldtem...Itt kint olcsóbb ez is..
2011. aug. 11. 17:58
 5/5 A kérdező kommentje:
oké, köszi. :) majd érdeklődöm akkor a hobbyboltokban.
2011. aug. 11. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!