1/12 anonim válasza:
nem rossz, csak ez a nadrág borzasztó, meg a pólódat egy picit húzhatod lejjebb, illetve a beálláson is lehetne egy kicsit csiszolni. meg mosolyogj már egy kicsit, ha tudsz, tegyél fel egy olyan képet is magadról. egy sima varrás nélküli farmer jobb lenne.
3/12 A kérdező kommentje:
a farmer nekem sem adja. már lecserélőben van.
valamivel mosolygósabb képem akad, csak annyi vele a gond hogy csak a fejemet kapták le.
2010. júl. 22. 09:39
4/12 anonim válasza:
nekem olyan "hű de menő pasi vagyok" nak tűnik mind2 kép, de lehet csak a képek kedvéért
helyes vagy:)
6/12 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, nekem nem tetszel. Olyan amorf formájú a fejed, vagy lehet, csak a kép furi...
7/12 anonim válasza:
Arcra olyan vagy, mint egy fiú a buszon, akivel minden reggel együtt utaztam. Meg kell hagyni, Őt kifejezetten helyesnek találtam, de lehet, hogy a haja dobott rajta sokat. Nem jön be a fiúknál a mostani trend, az oldalt le, fölül fent, de neki nagyon helyes lett tőle az arcocskája. Talán ha Te is növeszted még picit a hajadat, és belövöd egy kis zselével, sokat fog dobni rajtad. Az alap nem rossz! :) Amúgy meg, olyan egyszerű szerzet lehetsz, semmi extra. :)
8/12 anonim válasza:
a második képed sem mosolygós...
9/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. vannak benne nagyon hasznosak, kevésbé hasznosak :)
még egy kérdésem lenne.
Hány évesnek nézek ki?
2010. júl. 23. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!