Ipari mennyiségben hullik a hajam, help me?
hajhullás oka általában belülről jön nem ártana egy vérvétel!!
bánfi hajszeszt ne használj elvileg hullik tőle a haj miután abbahagyod, lehet baromság de én ezt olvasva egy fórumon el se kezdtem használni.-
nem a hajrtikítástól hullik!!
belső oka van,a stressz is kiválthtja
Szerintem ezek a szerek nem érnek semmit. A hajhullásnak legtöbbször hormonális oka van. Ki kéne vizsgáltatnod magad.
Fiú vagy vagy lány?
Ez az ipari mennyiségben megnevettetett:D..
Nekem akkor kezdett hullani a hajam, amikor lenyirattam a derékig érőt a nyakamig. Kb. olyan érzése lehetett a hajamnak, hogy "huhh,megkönnyebbültem". Én csak a sampont, balzsamot használtam, 1-1 flakont, utána megállt. De ez lehet csak puszta szerencse is.
Sok ismerősömnek hullt piszokul a haja, eljártak belvizsgálatra, hajvizsgálatra, sok drága gyógyampullát vettek... Valakinek segített, van akinek nem. Ez is teljesen egyedi, hogy egyáltalán találnak-e valami gondot, vagy csak vaktában próbálkoznak.
Lépd meg minél előbb a kivizsgálásokat, hogy hamarabb rendeződjön a dolog:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!