Hiszel abban, hogy ettől szebb lehet valaki, legalábbis a kisugárzása? Részletek lent
Egyik barátnőm mesélte ma, aki egyébként keményen diétázik és sportol, sokat ad magára, hogy néha tart olyan napokat, amikor csak önmagával törődik. Ilyenkor megeszik 1 vagy akár 2 szelet csokitortát, különleges ételt készít magának, iszik minőségi bort pár pohárral, egész nap csak magával foglalkozik és a gondolataival. AZt mondta, hogy ettől ilyen kisimult még a rossz napokon is, ez is hozzáad a kisugárzásához, amitől szépnek látják sokan.
Hiszel te ebben?
Szerintem ez így működik:
Mivel volt egy isteni napja, ezért alapból jobb a hangulata, nyugodt, optimista, át tudná ölelni a világot, ezért magát is szebbnek látja, és másokkal kapcsolatban is optimistább.
Gondold csak el: ha szuper napod van, jókat eszel, iszol kis alkoholt, veszel mondjuk új csini cuccot, hát nem érzel mindent csodásnak, és magadat is ellenállhatatlanabbnak? Mert én igen :)
Egyszer valaki azt nyilatkozta, hogy a nőknek minden nap menyasszonynak kellene lenniük, mert a menyasszonyok mindig gyönyörűek és kedvesek. És a magyarázat az volt mert aznap boldogak. Csak róluk és a férjükről szól az egész nap és ennek nincs olyan nő aki nem tud örülni. Szerintem is lehet benne valami. Kár, hogy mostanában az emberek nehezen tudnak egy egész napot szabaddá tenni magukra.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!