Szerintetek csak a vékony lányok lehetnek szépek? Vagyis a husisabb csajok nem is lehetnek szépek, mondjuk ha formás és jó kisugárzása?
a husisabbak szebbek.
sokkal jobban szeretem őket mint az anorex gebéket, undorodom azoktól a csontiktól..
:D
Utolsó, a vékony nem egyelő az anorexiással, illő lenne észrevenni végre.
Amúgy kérdező, természetesen lehet szép egy husis csaj is, feltéve, hogy nem olyan idegesítő, mint a többi 83658, akik naponta kiírják ezt a kérdést.
Emberek! Vékony nem egyenlő csontváz!!!!
Segítségképp:
csonti: [link]
vékony: [link]
normál: [link] (bár ennél még kicsit több is lehet a normálon, de nem nagyon találok megfelelő képet).
duci: [link]
de talán ez a kép is jól illusztrálja a dolgot: [link]
Ne haragudjatok, de nagyon sértő, hogy egyesek hajlamosak a hájpacni és a csontváz kategóriákra szorítkozni, ha testalkatokról van szó - és ilyenkor általában a normál és a vékony típust is lecsontizzák, holott egészségügyileg SEM a duciság a jövedelmező. Nem mondom, az anorexia sem, gusztustalan az is, de basszus, azért ne keverjük már a dolgokat ennyire.
Másrészt: a szépség szubjektív. És általában a testre a jó jelzőt alkalmazzuk, arcra pedig a szépet. Ilyen kontextusban lényegtelen, hogy az adott lány duci-e vagy sem.
Szerintem speciel nem ízléses sem a kilógó csont, sem a háj, de ez van.
Nana! A divatcuccozás nem sovány vagy dagi jellemző. Divatozni a birka emberek szoktak, testalkattól függetlenül. Én pl. hányok a divattól, holott normál alkatom van. Szóval ne sértegess, kérlek :)
Plusz azt is hozzátenném, hogy elég kevés a duci lány sajnos, aki megtalálja a hozzá illő stílust, ruhákat. Túl sokat látok csőnacikba préselve, kilógó hurkákkal...pedig tényleg lehetne nagyon ízlésesen, csinosan öltözni ducin is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!