Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ilyen,...

Mi a véleményetek az ilyen, kicsit husisabb lányokról? ,

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Nekem nagyjából ilyen alakom van, csak a fenekem kisebb. Sokszor érzem magam nagyon ducinak (főleg bikiniben). A családtagjaim is mindig mondják, hogy én sosem lehetek olyan vékony, mint amilyen szeretnék lenni, mert én ilyen alkatot örököltem... Sokáig próbáltam tenni ellene, sportoltam, tornáztam napi szinten, de nem sikerült leadnom a kívánt mennyiséget. Már csak egyedül abban bízok, hogy nőni fogok még és talán jobban eloszlik rajtam a zsír. Fogyókúrázni még nem akarok, mert ennyi idősen nem javasolják. Szerintetek nagyon rossz az ilyen alak? Hátrányosabb, mint ha szép vékony lennék?

2011. aug. 2. 10:14
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Amit kihagytam: 160cm, 55kg, 15L.
2011. aug. 2. 10:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló, 165/67, nem tudom...
2011. aug. 2. 10:22
 3/13 anonim ***** válasza:
nézd, sztem ez még a telt kategória. a jelenlegi barátomnak a vékony lányok tetszenek, hát, én nem vagyok az, igaz, ekkora sem, mint a lányok a képeken. közölte, h jó,ha van mit fogni... meg aztán sztem ezek a lányok a képen csinosak. feszesíts, sportolj, mozogj. akk szép lesz a bőröd, tónusosak az izmaid. sovány lehet, h soha nem leszel, de vonzó, csinos simán.
2011. aug. 2. 10:28
 4/13 anonim ***** válasza:
Elég husis vagyok, de azért messze nem annyira, mint a lányok a képen. Szerintem nem jelent hátrányt, ha van ízlésed, és szépen fel tudsz öltözni, nem pedig magadra aggatsz minden vackot, amit 36-os méretű lányokra találtak ki. Voltam vékony is, de akkor sem voltam elégedett: eleve széles csípőm nem gömbölyű volt, hanem kiálltak a csontjaim, nagy rés volt a lábaim között... 4-5 kilótól szívesen megszabadulnék, csak az egészség érdekében, de többtől nem igazán. Bár nekem viszonylag szerencsém van, mert igazán nőies homokóra alakom van, ezt ki is használom.
2011. aug. 2. 10:31
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk ezeknek a lanyoknak nagyon szep az arcuk,a hajuk,es duci,de feszes alakjuk van,tehat ez igy lehet szep,de ha pl. csunya az arcod,es duci,de elernyedt az alkatod,akkor az nem nagyon vonzo,sot.
2011. aug. 2. 11:00
 6/13 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit eltúloztam, ennyire én sem vagyok duci. :) Inkább olyasmi, mint Tolvai Renáta: [link]
2011. aug. 2. 11:48
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Ez most komoly, hogy így nézel ki 55kg-vel???? igaz, hogy 10 centivel magasabb vagyok mint te, és 15kg val több de én nem nézek ki így....úristem szerintem te nagyon testképzavaros lehetsz
2011. aug. 2. 12:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok testkép zavaros, ezekhez hasonló az alakom.
2011. aug. 2. 13:09
 9/13 anonim ***** válasza:
62%
Akkor tölts fel egy képet magadról légyszíves
2011. aug. 2. 14:01
 10/13 anonim ***** válasza:

ma 12:52

Én nem mertem mondani, de pont ugyanez jutott eszembe:-)

1. voltam.

2011. aug. 2. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!