Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ilyen,...

Mi a véleményetek az ilyen, kicsit husisabb lányokról? ,

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Nekem nagyjából ilyen alakom van, csak a fenekem kisebb. Sokszor érzem magam nagyon ducinak (főleg bikiniben). A családtagjaim is mindig mondják, hogy én sosem lehetek olyan vékony, mint amilyen szeretnék lenni, mert én ilyen alkatot örököltem... Sokáig próbáltam tenni ellene, sportoltam, tornáztam napi szinten, de nem sikerült leadnom a kívánt mennyiséget. Már csak egyedül abban bízok, hogy nőni fogok még és talán jobban eloszlik rajtam a zsír. Fogyókúrázni még nem akarok, mert ennyi idősen nem javasolják. Szerintetek nagyon rossz az ilyen alak? Hátrányosabb, mint ha szép vékony lennék?

2011. aug. 2. 10:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem is hansonlóak a paramétereim, 161 cm, 55 kg.. és biztos nem vagy olyan kövér mint az első képeken. Tolvai Renáta inkább.

Igazából ez nem vészes, 3-4 kiló minusz elég lenne elvileg.. Nekem az a baj hogy körte alkatot örököltem, és nem jól oszlik el. Kicsi mellek, vastag comb, nagy fenék :(

Nőni max pár centit fogsz, ami meg se látszik szinte.

2011. aug. 3. 13:34
 12/13 A kérdező kommentje:

Képet most így nem találok, de majd valamelyik nap készítek :)

Utolsó! Én is így vagyok: kicsi mellek, vastag comb, nagy popsi és széles csípő. 1 éve 50kg voltam és majdnem így néztem ki, csak a mellem volt még kisebb.

2011. aug. 3. 14:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem két éve volt még nagyon szép alakom, aztán híztam 4-5 kilót, és nem tudom leadni. Nem jó ez a körtealkat:/

De amúgy, hogy a kérdésre válaszoljak, tapasztalatom szerint nem vészes, ezen a pár kilón nem múlik semmi. Én is alkatilag vagyok ilyen, ha leadnám a felesleget, akkor se lehetne soha modellalkatom. Majd megbékélünk vele..:)

2011. aug. 3. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!