Fiúnak műköröm? Valahol vállalnak ilyet?
Sziasztok a gond az h brutálisan rágom a körmömet, már rengetegszer próbáltam róla leszokni de nem sikerült.
Sok fórumot olvasgattam a témában és mindenhol azt írták egyetlen sikeres módszernek, hogy műkörmöt kell csináltatni. A gond az h ez lányoknak nagyon egyszerű, de egy fiúnak?
Szerintetek lehetséges h megcsinálják egy fiúnak, és ha bemegy egy szalonba nem röhögik ki stb?
kicsit megkésve(fiu vagyok de azért konyitok valamelyest a témához)egyszerűen és röviden pótolják a lenőtt részt, kitöltéssel (ezt olyan anyaggal, amivel a műköröm is készült, zselé vagy porcelán)
és ne nézzenek furán a lányok, mert egy fiu miért ne érthetne a szakmához, ez olyan mint a férfi fodrászok.
és igen, gondolkodtam már rajta, hogy elvégzek egy kézápolo és müköröm épitő szakmát, csak most anyagiak miatt nem engedhetem meg, a gyakorlati rész meg nem lehet nehéz, csak az elméletis huzos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!