Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúnak műköröm? Valahol...

Fiúnak műköröm? Valahol vállalnak ilyet?

Figyelt kérdés

Sziasztok a gond az h brutálisan rágom a körmömet, már rengetegszer próbáltam róla leszokni de nem sikerült.

Sok fórumot olvasgattam a témában és mindenhol azt írták egyetlen sikeres módszernek, hogy műkörmöt kell csináltatni. A gond az h ez lányoknak nagyon egyszerű, de egy fiúnak?

Szerintetek lehetséges h megcsinálják egy fiúnak, és ha bemegy egy szalonba nem röhögik ki stb?

2011. júl. 25. 15:41
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
hát aztaa :DD én ilyenről nemis hallottam még..de persze megtudják ugycsinálni h nelátszodjon h mű..egyprobát megér..;) énis igy szoktam le róla..igaz félévig volt műkörmöm..
2011. júl. 29. 07:31
 32/32 anonim ***** válasza:

kicsit megkésve(fiu vagyok de azért konyitok valamelyest a témához)egyszerűen és röviden pótolják a lenőtt részt, kitöltéssel (ezt olyan anyaggal, amivel a műköröm is készült, zselé vagy porcelán)

és ne nézzenek furán a lányok, mert egy fiu miért ne érthetne a szakmához, ez olyan mint a férfi fodrászok.

és igen, gondolkodtam már rajta, hogy elvégzek egy kézápolo és müköröm épitő szakmát, csak most anyagiak miatt nem engedhetem meg, a gyakorlati rész meg nem lehet nehéz, csak az elméletis huzos.

2011. szept. 28. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!