Fiúnak műköröm? Valahol vállalnak ilyet?
Sziasztok a gond az h brutálisan rágom a körmömet, már rengetegszer próbáltam róla leszokni de nem sikerült.
Sok fórumot olvasgattam a témában és mindenhol azt írták egyetlen sikeres módszernek, hogy műkörmöt kell csináltatni. A gond az h ez lányoknak nagyon egyszerű, de egy fiúnak?
Szerintetek lehetséges h megcsinálják egy fiúnak, és ha bemegy egy szalonba nem röhögik ki stb?
Én körmös vagyok és simán meg lehet csinálni. Csak gyakran kéne járnod töltetni, mert ha elkezd lenőni nagyon észrevehető. És csontig lerágott körömmel ne menj el senkihez mer nem tudnak vele mit kezdeni, vhogy vedd rá magad h hagyd egy kicsit nőni és csak utána menj el.
Arra azért számíts h 2 hetente kell járnod töltetni, ez azért pénzbe kerül, és gyakori vendég leszel.
Azt nem tudom, mennyi idő lehet így leszokni? Ha fél év akár, gondold át jól. Mondjuk nálunk csak csajok vannak mindig de nem hiszem h kinéznének egy fiút főleg h atudnák h miért is csináltatja. Ismerek olyna körmösöket ahova rendszeresen járnak pasik, (hetero, még csak nem is metroszexuális, egyszerűen gazdagok és fontos a mgejelenés, tvsek stb) pedikűr manikűr, és matt lakkal lakkozzák a körmüket, az már csak egy fokkal jobb mint a műköröm :)
utolsó: köszönöm a tanácsokat!
még gondolkodok rajta akkor, de kénytelen leszek rászánni magam.
egyelőre senki se írt jobb ötletet bár ez nem lep meg, hiszen sehol máshol se találtam... ismerek olyanokat akiket pszichológus se szoktatott le, viszont rengeteg pénz ráment...
öhm amúgy mi az h töltetés?
úristen ez nagyon gáz. basszus fiú vagy miaz h műköröm?? és a műköröm után jön a sminkelés mert bibi nőtt az arcodra?
öcsém hát ez már durva
Akik szerint ez b.zis azok gázok... az ápolatlanság meg a ronda tövig rágott köröm nem gáz? Én is így szoktam le amúgy (bár én lány vagyok). Bár furának találnám de hogyha matt nem csillog stb nem hiszem h eszembe jutna h b.zis. A hónalját borotváló fiúk is vki szerint b.zisak, vki szerint igényes...
Sztem 2-3 hónap alatt megerősödik annyira a körmöd alatta h nem fog már idegesíteni többet, nem fogod rágni. Azt meg kibírod, és ha jó körmöshöz mész sztem cska közvetlen közelről lehet majd észervenni. Sztem ha már elszántad magad akkor hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!