Fiúnak műköröm? Valahol vállalnak ilyet?
Sziasztok a gond az h brutálisan rágom a körmömet, már rengetegszer próbáltam róla leszokni de nem sikerült.
Sok fórumot olvasgattam a témában és mindenhol azt írták egyetlen sikeres módszernek, hogy műkörmöt kell csináltatni. A gond az h ez lányoknak nagyon egyszerű, de egy fiúnak?
Szerintetek lehetséges h megcsinálják egy fiúnak, és ha bemegy egy szalonba nem röhögik ki stb?
Szia, próbáld meg megállni. Szerintem kösd le az időd valamivel. Én sokszor unalmamban rágtam tv-nézés közben. (Most már olyan hosszúak a körmeim, hogy mindenki azt hiszi, hogy műköröm)
Én nagyon undorítónak tartottam még magamon is a rágott körmöt. Azt akarod, hogy undorodjanak tőled a csajok? Ha igen, jó rágcsálást :) !
Árulnak a drogériákban és patikákban átlátszó körömlakkot, ami nyállal érintkezve keserű ízű lesz...szóval ha le akarsz szokni, akkor kendd be ezzel és ha odaér a nyelved, vagy a szád, akkor keserű ízt fogsz érezni:)
ez dohányzásra is jó =) Bekened a cigi végét és már nem is kell, ,mikor beveszed a szádba =)
Lehet műkörmöt nem raknak fel, de valamit biztos kezdeni tudnak a lerágott körmökkel.
Pl. itt a végén írják, hogy a körömrágást is kezelik.
Menj be egy szalonba és kérdezz rá, szoktak járni pasik is körmöshöz és nem csak a melegek. Meg ne azzal kezdd, hogy műkörmöt akarsz, hanem mutasd meg és kérdezd meg, mit tudna vele csinálni.
utolsó: köszönöm eddig ez volt a leghasznosabb!
már csak kéne találni egy szalont ahova férfiak is járnak... :S
ma 16:31: mint már írtam ezt már próbáltam de nem jött be. az íze tényleg sz*r volt de elég hamar elmúlt és folyton nem kenegeti az ember...
az oka régebben megvolt nem voltam egy kiegyensúlyozott ember de mára ezt vmennyire kinőttem, a rossz szokásokból csak ez maradt meg, de ez viszont ördögi kör, mert ha nem rágom egy ideig és megnő, akkor letörik meg minden, és így aztán újra elkezdem rágni. úgyh úgy érzem önerőből nem fog menni h leszokjak...
már azt is tanácsolták h szokjak helyette rá a cigire :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!