Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúnak műköröm? Valahol...

Fiúnak műköröm? Valahol vállalnak ilyet?

Figyelt kérdés

Sziasztok a gond az h brutálisan rágom a körmömet, már rengetegszer próbáltam róla leszokni de nem sikerült.

Sok fórumot olvasgattam a témában és mindenhol azt írták egyetlen sikeres módszernek, hogy műkörmöt kell csináltatni. A gond az h ez lányoknak nagyon egyszerű, de egy fiúnak?

Szerintetek lehetséges h megcsinálják egy fiúnak, és ha bemegy egy szalonba nem röhögik ki stb?

2011. júl. 25. 15:41
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
sok helyen olvastam h tudnak teljesen olyat mint az igazi. persze jó kérdés, h ha bemegyek valahova csak úgy, akkor nem lepnek e meg vmi csillogós cuccal ami elég gáz lenne...
2011. júl. 25. 16:03
 12/32 A kérdező kommentje:
ja amúgy már az undorító ízű körömlakkal bekenést is próbáltam, de az se működött. akaraterőm meg nincs (néha leszoktam róla, de aztán visszaszoktam... amúgy ha megnő a körmöm olyan szokatlan és vékony meg törik h már csakazértis rágom...)
2011. júl. 25. 16:05
 13/32 anonim ***** válasza:
Inkább a körömrágás okát kellene megtalálni. Én is csak ugy tudtam leszokni róla, hogy rendbeszedtem a lelki életemet (kiskoromtól fogva rágtam, 22 éves koromig). Ugyanigy néha-néha sikerült leállnom, megnövesztenem, de mindig ujra lerágtam. Hiába, az okot kell megszűntetni, csak igy érsz el tartós eredményt. Ami pedig a műkörmöt illeti, könyörgöm ne csináld... nagyon gáz lenne :S. Akkor már inkább a rövid köröm.
2011. júl. 25. 16:14
 14/32 anonim válasza:

Szia, próbáld meg megállni. Szerintem kösd le az időd valamivel. Én sokszor unalmamban rágtam tv-nézés közben. (Most már olyan hosszúak a körmeim, hogy mindenki azt hiszi, hogy műköröm)

Én nagyon undorítónak tartottam még magamon is a rágott körmöt. Azt akarod, hogy undorodjanak tőled a csajok? Ha igen, jó rágcsálást :) !

2011. júl. 25. 16:28
 15/32 anonim ***** válasza:

Árulnak a drogériákban és patikákban átlátszó körömlakkot, ami nyállal érintkezve keserű ízű lesz...szóval ha le akarsz szokni, akkor kendd be ezzel és ha odaér a nyelved, vagy a szád, akkor keserű ízt fogsz érezni:)

ez dohányzásra is jó =) Bekened a cigi végét és már nem is kell, ,mikor beveszed a szádba =)

2011. júl. 25. 16:31
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Lehet műkörmöt nem raknak fel, de valamit biztos kezdeni tudnak a lerágott körmökkel.

[link]

Pl. itt a végén írják, hogy a körömrágást is kezelik.

Menj be egy szalonba és kérdezz rá, szoktak járni pasik is körmöshöz és nem csak a melegek. Meg ne azzal kezdd, hogy műkörmöt akarsz, hanem mutasd meg és kérdezd meg, mit tudna vele csinálni.

2011. júl. 25. 16:39
 17/32 A kérdező kommentje:

utolsó: köszönöm eddig ez volt a leghasznosabb!

már csak kéne találni egy szalont ahova férfiak is járnak... :S

ma 16:31: mint már írtam ezt már próbáltam de nem jött be. az íze tényleg sz*r volt de elég hamar elmúlt és folyton nem kenegeti az ember...

az oka régebben megvolt nem voltam egy kiegyensúlyozott ember de mára ezt vmennyire kinőttem, a rossz szokásokból csak ez maradt meg, de ez viszont ördögi kör, mert ha nem rágom egy ideig és megnő, akkor letörik meg minden, és így aztán újra elkezdem rágni. úgyh úgy érzem önerőből nem fog menni h leszokjak...

már azt is tanácsolták h szokjak helyette rá a cigire :D

2011. júl. 25. 17:17
 18/32 anonim ***** válasza:
csináld azt,h belenyúlsz valami trutyiba és,ha rágni akarnád a körmöd akk jusson eszedbe,h mibe is nyúltál...:Dbevállik:D
2011. júl. 25. 18:52
 19/32 A kérdező kommentje:
hát ez nem túl jó ötlet mer evés előtt is eszembe jutna...
2011. júl. 28. 15:27
 20/32 anonim ***** válasza:
akármilyen műkörmöt csináltatsz, ha pasi nem is, de egy lány biztos lehetsz benne hogy 1000 közül is kiszúrja a műkörmöt :/
2011. júl. 28. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!