Fiúnak műköröm? Valahol vállalnak ilyet?
Sziasztok a gond az h brutálisan rágom a körmömet, már rengetegszer próbáltam róla leszokni de nem sikerült.
Sok fórumot olvasgattam a témában és mindenhol azt írták egyetlen sikeres módszernek, hogy műkörmöt kell csináltatni. A gond az h ez lányoknak nagyon egyszerű, de egy fiúnak?
Szerintetek lehetséges h megcsinálják egy fiúnak, és ha bemegy egy szalonba nem röhögik ki stb?
A haverom nagy csajozógép, de ő is rágta a körmét mint álat.
Ő bement egy szalonba az utcájukban ahol egy fiatal csajszi volt a műkörmös és csinált neki olyan műkörmöket mintha igazi lenne. Igazából nem lehetett volna rájönni, de mindneki rájött mert csodálkoztak a hirtelen változáson és jobban szemügyre véve kicsit látszik ahol lenő.
Viszont utána nem rágta és a műkörmös csajjal is összeismerkedett :D olyannyira h a csaj egyszer heccből rávette h rózsaszín extra hosszú műkörmöket csinálhasson a haveromnak aztán meg nem akarta visszacsinálni... szegény haver :D
amúgy azóta már nem kell neki műköröm és nem rágja a körmét!
hát én még természetes hatású műkörmöt nem láttam... szerintem hanyagold ezt az ötletet.
Viszont van ilyen keserű körömlakk, azt mondjuk otthonra simán rákenhetnéd, vagy az egyik ismerősöm erőspaprikával szokott le róla... bár ő egyszer belenyúlt a szemébe is... :)
ma 15:55
körömlakkot már próbáltam olyat ami nem csillog, de nem működött, mer lekopott lekapartam lerágtam... meg amúgy ahogy kopott le az is látszott.
nem olyan műkörmöt akarok ami hosszú, hanem olyat mint a normális köröm. szted azt is észrevennék egy fiún?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!