Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúnak műköröm? Valahol...

Fiúnak műköröm? Valahol vállalnak ilyet?

Figyelt kérdés

Sziasztok a gond az h brutálisan rágom a körmömet, már rengetegszer próbáltam róla leszokni de nem sikerült.

Sok fórumot olvasgattam a témában és mindenhol azt írták egyetlen sikeres módszernek, hogy műkörmöt kell csináltatni. A gond az h ez lányoknak nagyon egyszerű, de egy fiúnak?

Szerintetek lehetséges h megcsinálják egy fiúnak, és ha bemegy egy szalonba nem röhögik ki stb?

2011. júl. 25. 15:41
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Bemész egy műkörmöshöz, mondod, hogy rágod a körmödet, és arra szeretnél valamit csináltatni. Neki meg ez a munkája, pénzt kap érte, örül neki, megcsinálja.
2011. júl. 25. 15:46
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
biztos kiröhögnek majd, de ha látják a csúnya körmödet inkább ápoltnak fognak tekinteni. nyugodtan menj be egy szalonba, szerintem megcsinálják. de figyelj oda, hogy milyen körmöt tukmálnak rád! :D
2011. júl. 25. 15:47
 3/32 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg legyen egy kis akaratod, és ne rágd! Mindenki észrefogja venni, h. ha műkörmöd van. És a legtöbbnek ilyenkor mi fut végig az agyában? Az h meleg vagy. De ha nincs elég önakaratod, akkor csináltass műkörmöt. Bár elég gáz lesz.
2011. júl. 25. 15:48
 4/32 A kérdező kommentje:
Mindenhol tudnak olyat ami teljesen igazinak látszik, ugye?
2011. júl. 25. 15:48
 5/32 anonim ***** válasza:
79%
fesd ki feketére mostanában sok fiú festi rossz az íze és úgyse fogod rágni vagy létezik nem fénylős átlátszó körömlakk.a műköröm fiúknak elég gáz én még nem láttam egy fiún se tényleg melegnek néznének majd.
2011. júl. 25. 15:55
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

A haverom nagy csajozógép, de ő is rágta a körmét mint álat.

Ő bement egy szalonba az utcájukban ahol egy fiatal csajszi volt a műkörmös és csinált neki olyan műkörmöket mintha igazi lenne. Igazából nem lehetett volna rájönni, de mindneki rájött mert csodálkoztak a hirtelen változáson és jobban szemügyre véve kicsit látszik ahol lenő.

Viszont utána nem rágta és a műkörmös csajjal is összeismerkedett :D olyannyira h a csaj egyszer heccből rávette h rózsaszín extra hosszú műkörmöket csinálhasson a haveromnak aztán meg nem akarta visszacsinálni... szegény haver :D

amúgy azóta már nem kell neki műköröm és nem rágja a körmét!

2011. júl. 25. 15:58
 7/32 anonim ***** válasza:
Azért szerintem ha a körmére raknak egy átlátszó zseléréteget, az nem olyan gáz. Jó, ha belegondolok, igen, de inkább minthogy rágja a körmét..
2011. júl. 25. 15:58
 8/32 anonim ***** válasza:

hát én még természetes hatású műkörmöt nem láttam... szerintem hanyagold ezt az ötletet.

Viszont van ilyen keserű körömlakk, azt mondjuk otthonra simán rákenhetnéd, vagy az egyik ismerősöm erőspaprikával szokott le róla... bár ő egyszer belenyúlt a szemébe is... :)

2011. júl. 25. 15:59
 9/32 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti tudnak neked olyat csinálni, amin nem látszik, hogy műköröm, nem kell rögtön rózsaszín porcelán virágokkal díszíteni... Amúgy ismerek egy férfi műkörmöst, őt sem röhögik körbe.
2011. júl. 25. 16:00
 10/32 A kérdező kommentje:

ma 15:55

körömlakkot már próbáltam olyat ami nem csillog, de nem működött, mer lekopott lekapartam lerágtam... meg amúgy ahogy kopott le az is látszott.

nem olyan műkörmöt akarok ami hosszú, hanem olyat mint a normális köröm. szted azt is észrevennék egy fiún?

2011. júl. 25. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!