Mit kéne magamon változtatni?
igen, nem tagadom a képen én vagyok és azt szeretném megtudni mit kéne változtatnom magamon hogy jól érezzem magamat a bőrömben, mert kevés az önbizalmam és szeretném valahogy megnövelni... :/ (lehetőleg olyan ne írjon aki beszólni akar)
a testeden semmit...
esetleg tüsizd a hajad vagy növeszd kicsit meg :)
16-L
semmi alakod nincs, olyan vagy mint egy kukachuszár. az nem baj ha valaki vékony, de akkor legyen formája, ami neked nincs meg. amugy meg elég hü.ye emberek azok akik a konditeremben sportosodnak ki, én 10 évig vizilabdáztam és büszke vagyok hogy nem 1-2 év kondizással értem el ezt mint pár majom.
amugy a fejed elég gáz, nem tűnsz túl okosnak
remélem nem szoktál vetkőzni mert az egy idő után sok. ez oylan mint a lányoknál. egy oylan csaj aki kicsit titogzatos sokkal jobban felkelti az érdeklődést mint az aki kipakol mindent. am a felsőtestedel ninc gond.
16/L
2.-nak: nem vagyok hülye gyerek, 4,7-es átlagom volt most is és ennél rosszabb sose volt alsóba végig kitűnő voltam utána felsőbe volt hogy becsúszott 3-4 db 4-es ....és én is vízilabdázok nem járok gyúrni, csak apámnál edzem magam kicsit mert van egy pár kondi gépe...ja és 4 éve vízilabdázok.:D
3.-nak: én nem tervezem hogy nagyon kigyúrom magam, max csak kicsit szálkásítani akarok, ha azzal hogy nem szereted aki melíroztatja a haját, azt szeretted volan mondani hogy én igen, akkor nem, én sem szoktam csak mivel vízilabdázok és 3 hétig kint fociztunk a tűző napon edzések előtt így lebarnultam és a hajam kiszőkült mert szőkés-barna vagyok....
Picit növeszd meg a hajad és zselézd fel, lehet kócosabb hatása is.
Járjál konditerembe, nem kell kigyúrt állatnak lenni, de olyan alaktalan a tested... Kéne pár kocka a hasadra, meg szabályosan melled van, azt azért nem ártana eltüntetni. Ja, és ne grimaszolj, meg szedhetnéd a szemöldököd. Ne nagyon, de ez rohadt vastag és nem illik az arcodhoz.
Ha ezeket megfogadod, te leszel az álompasim, amúgy baj nincs veled. Így átlagos vagy, úgy helyes lennél, szerény véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!