Milyen fajta az alakom? :O
Most sok kérdésem lenne :)) Légyszi csak az írjon aki normálisan tud kritikát írni :)
Tényleg nem egonövelésből írom ki. Mert azt hiszem látni fogjátok a képeken hogy nem vagyok egy gyönyörűség :/
Milyen alakom van? Ha kicsit kövér vagyok hogy alakítsak rajta? Kép: [link]
Nagyon széles a csípőm? :/ Kép: [link]
Ezen talán jobban megmondható hogy milyen fajta az alakom? Körte, Homokóra? Vagy milyen? :) Kép: [link]
A hasamon is lenne mit változtatni vagy ez így jó? :O Kép: [link]
A fenekem szerintem nagyon nagy...:/ És szerintem lenne mit formálni rajta ugye? Kép: [link]
Úgy a látottak alapján 10-ből hány pontot adnátok..és szerintetek hány kilo vagyok? :) Amúgy 15 éves vagyok :) Várom a kritikákat is persze normálisan nem pedig úgy hogy tényleg sírva fakadjak :) Várom a popsi és comb formáló videókat is :) Válaszotok előre is köszönöm :)
Bezzeg amikor egy nálad 10 kilóval több csaj tesz fel képet mindenki ezerrel írja, hogy hogy húúúú tök jó tök nőies, pont ideális, van mit fogni, jeeeeee, végre nem egy gebe, szuper.
Csinos vagy, komolyan, a csípővel nem tudsz mit kezdeni, genetika, a csont nem megy összébb, a feneked is szép ívű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!