Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen fajta az alakom? :O

Milyen fajta az alakom? :O

Figyelt kérdés

Most sok kérdésem lenne :)) Légyszi csak az írjon aki normálisan tud kritikát írni :)

Tényleg nem egonövelésből írom ki. Mert azt hiszem látni fogjátok a képeken hogy nem vagyok egy gyönyörűség :/

Milyen alakom van? Ha kicsit kövér vagyok hogy alakítsak rajta? Kép: [link]

Nagyon széles a csípőm? :/ Kép: [link]

Ezen talán jobban megmondható hogy milyen fajta az alakom? Körte, Homokóra? Vagy milyen? :) Kép: [link]

A hasamon is lenne mit változtatni vagy ez így jó? :O Kép: [link]

A fenekem szerintem nagyon nagy...:/ És szerintem lenne mit formálni rajta ugye? Kép: [link]

Úgy a látottak alapján 10-ből hány pontot adnátok..és szerintetek hány kilo vagyok? :) Amúgy 15 éves vagyok :) Várom a kritikákat is persze normálisan nem pedig úgy hogy tényleg sírva fakadjak :) Várom a popsi és comb formáló videókat is :) Válaszotok előre is köszönöm :)

2011. júl. 20. 08:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Kovernek nem mondanalak szerintem atlagos

Szerintem szeles a csipod(bocsi:S)

Szerintem homokora:)

A hasad se rossz - naponta 10-20 felules es szep feszes lesz

Szerintem a fenekeden van mit dolgozni :|

Szerintem atlagos testalkatu vagy maximum a has alatti reszen dolgozz:)

2011. júl. 20. 09:00
 2/26 anonim ***** válasza:

Bocsánat, kicsit offolok: Aki kiteszi ide a képeit, ilyen kérdésekkel, sajnos számolnia kell vele, hogy igenis fog neagtív kritikákat kapni, néha nem normális formában...

Szóval: Igen, kicsit nagy a feneked, széles a csípőd, van narancsbőröd is, de a hasad szép így szemből, a derekad vékony, az is szép. Alapjában véve nem vagy kövér, de egy kis sportolással bomba alakod lehet! Csak oda kell figyelned!

2011. júl. 20. 09:02
 3/26 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) igen sajnos a csípőm tényleg nagyon széles :/ anyukámnak is széles...bár nem biztos hogy örökölt dolog...hát igen a fenék az igen... :D azon javítanom kell :) a hasam sem tökéletek :) majd javítok rajta ^^ várom a továbbiválaszokat :))
2011. júl. 20. 09:02
 4/26 A kérdező kommentje:
09:02: szerinted a röplabda az jó sportnak mert azt űzöm 4 éve..:) vagy kezdjek mást sportolni? :) Igen tudom hogy jönnek a rossz szándékú negatív kritikák csak remélem azért nem lesznek olyan dúrvák mint amilyeket olvastam :) Nem sértődnék meg mert elfogadom :) a narancsbőrön hogy javíthatnék? :/
2011. júl. 20. 09:04
 5/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt, hogy milyen alakod van nem tudom megmondani, nem értek hozzá, de elmondom a véleményem!

Szóval, szerintem nem vagy kövér, teljesen ideálisnak tűnsz. A csípőd valóban kicsit széles, de nem hinném, hogy ez a fiúkat zavarni fogja. A feneked sem olyan túlságosan nagy, egy kis feszesítés valami tornával és okés lesz. Hasad szerintem jó, esetleg feszesebbé teheted azt is szintén tornával.

19L

2011. júl. 20. 09:28
 6/26 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a választ :) igen fogok feszesíteni abban már biztos vagyok^^ Várom a további válaszokat :)
2011. júl. 20. 09:35
 7/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nem széles a csípőd... Vagyis az, de az alkatodhoz megfelelő, nőies. Szerintem kicsit előnytelenek a képek, mert ha valaki ruhában látna tuti nem az lenne az első gondolata, hogy úristen széles a csípője. Szerintem normális,átlagos női csípő. Ha keskenyebb lenne, az már elég gáz lenne. Nekünk, férfiaknak is sokkal jobban bejön ha van a lánynak csípője.

Szóval inkább a hasadra és a fenekedre koncentrálj, némi sport, torna és nagyon jó leszel, bár szerintem most is az vagy.

Amúgy nagy tévedés, hogy a fiúknak mindig a keskeny csípő jön be. Van ilyen is, de a 85% a gömbölyű csípőt imádja, lásd én is :D

2011. júl. 20. 09:45
 8/26 anonim ***** válasza:
Szerintem meg semmit sehol nem kell feszesitened. De ez maganvelemeny.
2011. júl. 20. 09:47
 9/26 anonim ***** válasza:

9:02 vagyok

Persze, a röplabda is jó. De a futás is jó lenne, bár azt sokan nem szeretik. De az aerobic még jobb lenne, hetente kétszer-háromszor, ha van rá időd. A bőrőd feszesítésére nagyon jó kis krémeket lehet kapni DM-ben, Rossmanban, igazából csak ha a combodra használod, pár hét alatt + a sport, látszani fog az eredmény!

2011. júl. 20. 10:01
 10/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :))
2011. júl. 20. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!