Milyen fajta az alakom? :O
Most sok kérdésem lenne :)) Légyszi csak az írjon aki normálisan tud kritikát írni :)
Tényleg nem egonövelésből írom ki. Mert azt hiszem látni fogjátok a képeken hogy nem vagyok egy gyönyörűség :/
Milyen alakom van? Ha kicsit kövér vagyok hogy alakítsak rajta? Kép: [link]
Nagyon széles a csípőm? :/ Kép: [link]
Ezen talán jobban megmondható hogy milyen fajta az alakom? Körte, Homokóra? Vagy milyen? :) Kép: [link]
A hasamon is lenne mit változtatni vagy ez így jó? :O Kép: [link]
A fenekem szerintem nagyon nagy...:/ És szerintem lenne mit formálni rajta ugye? Kép: [link]
Úgy a látottak alapján 10-ből hány pontot adnátok..és szerintetek hány kilo vagyok? :) Amúgy 15 éves vagyok :) Várom a kritikákat is persze normálisan nem pedig úgy hogy tényleg sírva fakadjak :) Várom a popsi és comb formáló videókat is :) Válaszotok előre is köszönöm :)
Kovernek nem mondanalak szerintem atlagos
Szerintem szeles a csipod(bocsi:S)
Szerintem homokora:)
A hasad se rossz - naponta 10-20 felules es szep feszes lesz
Szerintem a fenekeden van mit dolgozni :|
Szerintem atlagos testalkatu vagy maximum a has alatti reszen dolgozz:)
Bocsánat, kicsit offolok: Aki kiteszi ide a képeit, ilyen kérdésekkel, sajnos számolnia kell vele, hogy igenis fog neagtív kritikákat kapni, néha nem normális formában...
Szóval: Igen, kicsit nagy a feneked, széles a csípőd, van narancsbőröd is, de a hasad szép így szemből, a derekad vékony, az is szép. Alapjában véve nem vagy kövér, de egy kis sportolással bomba alakod lehet! Csak oda kell figyelned!
Szia!
Azt, hogy milyen alakod van nem tudom megmondani, nem értek hozzá, de elmondom a véleményem!
Szóval, szerintem nem vagy kövér, teljesen ideálisnak tűnsz. A csípőd valóban kicsit széles, de nem hinném, hogy ez a fiúkat zavarni fogja. A feneked sem olyan túlságosan nagy, egy kis feszesítés valami tornával és okés lesz. Hasad szerintem jó, esetleg feszesebbé teheted azt is szintén tornával.
19L
Szerintem nem széles a csípőd... Vagyis az, de az alkatodhoz megfelelő, nőies. Szerintem kicsit előnytelenek a képek, mert ha valaki ruhában látna tuti nem az lenne az első gondolata, hogy úristen széles a csípője. Szerintem normális,átlagos női csípő. Ha keskenyebb lenne, az már elég gáz lenne. Nekünk, férfiaknak is sokkal jobban bejön ha van a lánynak csípője.
Szóval inkább a hasadra és a fenekedre koncentrálj, némi sport, torna és nagyon jó leszel, bár szerintem most is az vagy.
Amúgy nagy tévedés, hogy a fiúknak mindig a keskeny csípő jön be. Van ilyen is, de a 85% a gömbölyű csípőt imádja, lásd én is :D
9:02 vagyok
Persze, a röplabda is jó. De a futás is jó lenne, bár azt sokan nem szeretik. De az aerobic még jobb lenne, hetente kétszer-háromszor, ha van rá időd. A bőrőd feszesítésére nagyon jó kis krémeket lehet kapni DM-ben, Rossmanban, igazából csak ha a combodra használod, pár hét alatt + a sport, látszani fog az eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!