Milyen fajta az alakom? :O
Most sok kérdésem lenne :)) Légyszi csak az írjon aki normálisan tud kritikát írni :)
Tényleg nem egonövelésből írom ki. Mert azt hiszem látni fogjátok a képeken hogy nem vagyok egy gyönyörűség :/
Milyen alakom van? Ha kicsit kövér vagyok hogy alakítsak rajta? Kép: [link]
Nagyon széles a csípőm? :/ Kép: [link]
Ezen talán jobban megmondható hogy milyen fajta az alakom? Körte, Homokóra? Vagy milyen? :) Kép: [link]
A hasamon is lenne mit változtatni vagy ez így jó? :O Kép: [link]
A fenekem szerintem nagyon nagy...:/ És szerintem lenne mit formálni rajta ugye? Kép: [link]
Úgy a látottak alapján 10-ből hány pontot adnátok..és szerintetek hány kilo vagyok? :) Amúgy 15 éves vagyok :) Várom a kritikákat is persze normálisan nem pedig úgy hogy tényleg sírva fakadjak :) Várom a popsi és comb formáló videókat is :) Válaszotok előre is köszönöm :)
" Milyen alakom van? Ha kicsit kövér vagyok hogy alakítsak rajta?" Szép alakod van , nem kell alakítani , rajta , csak normálisan táplálkozz és tornázz , akkor nem hízol.
"Nagyon széles a csípőm?" Igen , kicsit de nem vészes.
"Ezen talán jobban megmondható hogy milyen fajta az alakom? Körte, Homokóra? Vagy milyen? " Egyértelműen körte , mivel a csípőd kissé széles.
"A hasamon is lenne mit változtatni vagy ez így jó?" Ne aggódj már annyit , Nem kell alakítani.
"A fenekem szerintem nagyon nagy...:/ És szerintem lenne mit formálni rajta ugye?" Hát mi tagadás lenne mit formálni rajta.
Én 10/7-et adnék Szerintem 50 kg lehetsz. Ja még annyit , hogy Rubint Réka videói tényleg nagyon jók , azokat nézegesd.
egyáltalán nem vagy kövér,szerintem szép vagy:)
nem a csípőd széles,hanem a combod felül husis a csípőddel semmi gond nincs
az hogy milyen alakod van így nem tudom eldönteni,mert az első képen homokórának tűnik(de ott nem látszik teljeseen a csípőd)amit meg az alakoshoöz ,linkeltél azon meg körte(azon meg a vállad nem látszik) egészben kéne látni hogy tudjak mondani valamit rá:D
a hasad tökéletes szerintem
a feneked picit lehet hogy nagy,én futás ajánlok rá:) napi 30perc(akár helyben futás is:D-persze jobb a "mozgó") vagyis inkább kocogás mert az egészségesebb:)
összességében:10/8
azért ennyi,mert a feneked picit nagy,és ha kicsit kissebb lenne akkor lenne 10/9,a 10/10-hez pedig kiemelkedően bájos arc kell,de azt ugye nem látjuk(véleményem szerint ne is rakd fel,én se raknám fel:D)
1. Szerintem nagyon kövér vagy...
2. Szerintem nagyon széles a csípőd...
3. Szerintem homokóra alakod van...
4. Nem ez így nem jó, mindimum 10 kilót dobjál még le akkor leszel ,,tökételes,,
5. Orbitálisan hatalmas a segged
De utálom az ilyen kérdéseket -.-"
Na várj... Most akkor én ugyanazt a képet láttam, mint a többi válaszoló?
Lány vagyok, de tipikusan kifigyelek még kb. 3 kiló felesleget is. De a te alakod teljesen jó, én is elfogadnám. Széles a csípőd? Aha, picit, de a derekad mellé vékony, szóval abszolút rendben van. Körte vagy homokóra az alakod, attól függ. Vállad szélessége kb. megegyezik a csípőddel? Akkor vagy homokóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!