Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen fajta az alakom? :O

Milyen fajta az alakom? :O

Figyelt kérdés

Most sok kérdésem lenne :)) Légyszi csak az írjon aki normálisan tud kritikát írni :)

Tényleg nem egonövelésből írom ki. Mert azt hiszem látni fogjátok a képeken hogy nem vagyok egy gyönyörűség :/

Milyen alakom van? Ha kicsit kövér vagyok hogy alakítsak rajta? Kép: [link]

Nagyon széles a csípőm? :/ Kép: [link]

Ezen talán jobban megmondható hogy milyen fajta az alakom? Körte, Homokóra? Vagy milyen? :) Kép: [link]

A hasamon is lenne mit változtatni vagy ez így jó? :O Kép: [link]

A fenekem szerintem nagyon nagy...:/ És szerintem lenne mit formálni rajta ugye? Kép: [link]

Úgy a látottak alapján 10-ből hány pontot adnátok..és szerintetek hány kilo vagyok? :) Amúgy 15 éves vagyok :) Várom a kritikákat is persze normálisan nem pedig úgy hogy tényleg sírva fakadjak :) Várom a popsi és comb formáló videókat is :) Válaszotok előre is köszönöm :)

2011. júl. 20. 08:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

" Milyen alakom van? Ha kicsit kövér vagyok hogy alakítsak rajta?" Szép alakod van , nem kell alakítani , rajta , csak normálisan táplálkozz és tornázz , akkor nem hízol.

"Nagyon széles a csípőm?" Igen , kicsit de nem vészes.

"Ezen talán jobban megmondható hogy milyen fajta az alakom? Körte, Homokóra? Vagy milyen? " Egyértelműen körte , mivel a csípőd kissé széles.

"A hasamon is lenne mit változtatni vagy ez így jó?" Ne aggódj már annyit , Nem kell alakítani.

"A fenekem szerintem nagyon nagy...:/ És szerintem lenne mit formálni rajta ugye?" Hát mi tagadás lenne mit formálni rajta.

Én 10/7-et adnék Szerintem 50 kg lehetsz. Ja még annyit , hogy Rubint Réka videói tényleg nagyon jók , azokat nézegesd.

2011. júl. 20. 10:57
 12/26 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem ide jön. De neked nincs gerincferdülésed? Az 1. képen látszik, hogy jobbra dőlsz kicsit. Ha van akkor tornánál azért vigyázz, mert erre oda kell figyelni. :)
2011. júl. 20. 11:00
 13/26 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem vagy kövér,szerintem szép vagy:)

nem a csípőd széles,hanem a combod felül husis a csípőddel semmi gond nincs

az hogy milyen alakod van így nem tudom eldönteni,mert az első képen homokórának tűnik(de ott nem látszik teljeseen a csípőd)amit meg az alakoshoöz ,linkeltél azon meg körte(azon meg a vállad nem látszik) egészben kéne látni hogy tudjak mondani valamit rá:D

a hasad tökéletes szerintem

a feneked picit lehet hogy nagy,én futás ajánlok rá:) napi 30perc(akár helyben futás is:D-persze jobb a "mozgó") vagyis inkább kocogás mert az egészségesebb:)

összességében:10/8

azért ennyi,mert a feneked picit nagy,és ha kicsit kissebb lenne akkor lenne 10/9,a 10/10-hez pedig kiemelkedően bájos arc kell,de azt ugye nem látjuk(véleményem szerint ne is rakd fel,én se raknám fel:D)

2011. júl. 20. 11:01
 14/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) azt én is néztem hogy jobra megyek de szerintem azért volt mert fényképezésnélnem állítottam időzítőre és valahogy odaugrotta a kamera elé :D de nem járok gyógytornára és elvileg nincs gerincferdülésem :)
2011. júl. 20. 11:30
 15/26 anonim ***** válasza:
ez tuti körte alkat. :)
2011. júl. 20. 12:10
 16/26 anonim ***** válasza:
nagyon szép a hasad
2011. júl. 20. 12:14
 17/26 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. júl. 20. 12:17
 18/26 anonim ***** válasza:

1. Szerintem nagyon kövér vagy...

2. Szerintem nagyon széles a csípőd...

3. Szerintem homokóra alakod van...

4. Nem ez így nem jó, mindimum 10 kilót dobjál még le akkor leszel ,,tökételes,,

5. Orbitálisan hatalmas a segged

De utálom az ilyen kérdéseket -.-"

2011. júl. 20. 12:29
 19/26 A kérdező kommentje:
hát...bármennyire is komolytalan volt ez a válasz köszi ;)
2011. júl. 20. 12:54
 20/26 anonim ***** válasza:

Na várj... Most akkor én ugyanazt a képet láttam, mint a többi válaszoló?

Lány vagyok, de tipikusan kifigyelek még kb. 3 kiló felesleget is. De a te alakod teljesen jó, én is elfogadnám. Széles a csípőd? Aha, picit, de a derekad mellé vékony, szóval abszolút rendben van. Körte vagy homokóra az alakod, attól függ. Vállad szélessége kb. megegyezik a csípőddel? Akkor vagy homokóra.

2011. júl. 20. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!