Két jó barátnőm is lecsúnyázott, igazuk lehet? (kép nincs, csak szólok)
De te hülyéskedtél, ő meg egyből rávágja, hogy ronda vagy. Milyen viselkedés ez már?
Csak játsza az izékáját.
Nem barátnő, ennyi. Attól, hogy ő magát rondának tartja, még nem rondázhat le mást! Undorító viselkedés.
Ne bízz meg benne!
Ezt nagyon valószínűleg azért mondták, mert irigykednek, vagy mert saját magukkal nincsenek megelégedve.
Vannak emberek, akik csúnyának tartják saját magukat, és ezt azzal próbálják helyrehozni magukban, hogy másokat viszont egyfolytában kritizálnak. A másik pedig, hogy egyszerűen irigyek, ezért próbálnak meg lejáratni.
Ha valóban csúnya lennél, akkor azt nem mondanák meg neked, ha tényleg jó barátnőid. Akkor inkább úgy lenne a helyzet, hogy megpróbálnának meggyőzni, hogy szép vagy, még akkor is, ha magukban esetleg azt gondolják, hogy csúnya vagy.
Szóval vagy nem törődsz velük, vagy arra gondolsz, hogy úgyis csak irigyek és/vagy magukat nem tudják elfogadni. Nem tudom, hogy nézel ki, de ha idegenek is mondták, hogy szép vagy, akkor szerintem nyugodtan el is hiheted, hogy az vagy, mert egy idegennek semmibe sem kerül, hogy bunkó legyen, de egy barátnőd már félhet attól, hogy esetleg megbánt.
Szóval, szerintem ne aggódj, biztos nincs semmi gond veled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!