Mi lehet az oka annak, hogy 164cm/77kg-os alkatommal vékonyabb vagyok mint a 65 kg-os ugyanolyan magas barátnőm aki pocakosabb is mint én?
,,Tök mindegy, a 164/77 már bőven a túlsúlyos kategória, izom ide vagy oda. Nagyjából 10 kg felesleged van, és garantáltan nem izom, hacsak nem vagy testépítő, de nem hinném, mert azok nem kapálni szoktak."
Járjál napszámba dolgozni 3 hónapon át és megtudod mennyire nem izomépítő és fogyasztó a mezőgazdasági munka!!!!!!!
Mivel sportolsz, így az izom nagyban beleszól a dologba.
Na meg elképzelhető, hogy más a testfelépítésed.
Ha vastagabb a csontozatod, a tested alapból nagyobb kiépítésű. Ezt úgy értem, mielőtt lehurrognak, hogy vastagabb a lábad/karod, szélesebb a vállad/csípőd (vagy valamelyik ezekből), a barátnődé viszont vékonyabb, de több rajta a zsír, magasabb a testzsír százaléka.
(Barátnőm kb 6 cm-rel alacsonyabb nálam, 3 éve kb 18 kg-al kevesebb volt nálam, most nem tudom, mennyi a különbség, vékonyabb volt, mint én, de a képeket visszanézve azt látom, hogy arányaiban voltam csak nagyobb, ha érted, mire gondolok:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!