Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lépjek túl azon, hogy...

Hogy lépjek túl azon, hogy szinte minden srácnak a barátnőm jön be?

Figyelt kérdés

Nem rá vagyok féltékeny, inkább magamban bizonytalanodtam el. Pedig van azért önbizalmam, nem akarom őt majmolni meg semmi ilyesmi, csak mostanában valahogy nem látnak meg. Ráadásként anyukám is állandóan azzal jön, hogy mennyire szép meg csinos meg stb.

Ezzel mit kezdjek? Örülök nagyon a sikereinek, csak hiányzik nekem is a rivaldafény.

2011. okt. 30. 11:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem mindig az volt, hogy én voltam a másik lány. Egyszer észrevettem, hogy barátnőmnek ez mennyire rosszul esik. Aztán egy fél évre rá egy másik barátnőnmél én lettem az elfelejtett. Nagyon rossz érzés volt, mondjuk tudom már, hogy miért őt látták meg, de akkor annyira görcsösen akartam, hogy végre engem is legalább annyian lássanak, hogy szerintem ez elüldözött mindenkit:D Nagyon szép, hogy nem vagy rá ezért féltékeny, bennem ott lapult a dolog:( Szerintem próbáld meg kizárni ezt, menjél el más barátnőiddel is bulizni, hogy ne mindig csak az elfelejtett szerep jusson neked és próbálj meg nem ezen görcsölni, hidd el, hogy szép vagy, csinos, hogy bármelyik fiú örülne, ha megajándékoznád egy mosollyal és akkor ez fog kisugározni belőled.:)))
2011. okt. 30. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!