Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm miért ír egy másik srácnak sms-t?
Figyelt kérdés
Hetente, kéthetente találkoznak, évek óta táboroztatnak (barátnőm csak nappali programokat vállal). Szóval a sráccal pár naponta váltanak sms-t. Legutóbb megkérdeztem, hogy kitől kapta az sms-t, meg is mutatta, a srác volt az. Megkérdeztem, hogy miért ír neki üzeneteket, azt válaszolta, hogy ne izguljak, semmi nem volt, és nem is lesz köztük. Ezt nehezen tudom elképzelni, bár semmi olyan tartalom nem volt az üzenetekben, ami miatt féltékenykednem kellene, mégis furcsa ez nekem. F/192011. júl. 27. 19:56
1/11 anonim válasza:
ha meg is mutatta, akkor nincs gond.
2/11 szenszi válasza:
fogadd el, hogy a barátnőd rajtad kívül is ismer pasikat :)
3/11 A kérdező kommentje:
De nem 1-2 sms-ről van szó. És gondolom nem is mutatja meg mindet.
2011. júl. 27. 20:00
4/11 szenszi válasza:
ha ez megnyugtat, nekem egy lány az egyik legjobb barátom, neki már lassan 4 éve van barátja és minden hátsó szándék nélkül szoktunk sms-ezni. nincs ebben semmi szerintem.
5/11 anonim válasza:
Én azokat az smseket se szoktam mutogatni, amikben semmi sincs... Szerintem nem kell aggódnod. Nekem olyan barátom is van, akinek tetszek és gyakran dicsérget meg bókol. Mégse történik semmi. Nem is fog. Bízz a barátnődben! :)
20L
6/11 anonim válasza:
tutti hogy cintányér lesz belőle :D
7/11 anonim válasza:
ja istenem, én meg a a fiú barátaimmal minden este msn-ezek, chatelek, mittomén. és nem akarok tőlük semmit! neked is biztos vannak lány barátaid, akikkel sokat beszélsz (igen,igen, tudom, de TE nem ennyit stb...) fogadd el, hogy nagyon jó barátok, ennyi.
8/11 A kérdező kommentje:
Oké, de nem a barátairól van szó. Az tényleg nem zavar. Amúgy nem járnak közös társaságba, csak a táborban találkoznak. Többen vannak ott, de egyiket sem nevezte még a "barátjának". :S
2011. júl. 27. 20:33
9/11 A kérdező kommentje:
A barátnőm elmondása szerint nem egy Don Juan alkat a srác, nem is néz ki jól. Ki tudja, lehet, hogy csak azért mondja, hogy megnyugtasson. Na mindegy, nem is hozom fel neki a témát, nem akarok veszekedni, csak kicsit rosszul esik a dolog. Igazából megbízom benne, én vagyok csak ilyen paranoiás? :S
2011. júl. 27. 20:36
10/11 anonim válasza:
Ne aggódj már! :D
Az én barátom edző és szinte csak lányokat tanít. Korábban, amíg nem ismertem annyira, ezt mindig úgy képzeltem, hogy egy csomó csinos csajról van szó, akik csak azért járnak hozzá, hogy a pasimban gyönyörködhessenek és valahogy tök büszke voltam, hogy az én pasim ilyen jó pasi. :D
Aztán a gyakorlatban kiderült, hogy annyira csúnya lányok ezek és a pasim igazából senkinek se tetszik, csak nekem... :D Csak jó edző és ezért szeretik. :D
Gondolom ők jól elvannak ezzel a táborozással és nem egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!