Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap mentem barátnőm elé és láttam h 1 másik srácnak a szájára adott puszit. Amikor én ezt megláttam odamentem és a srácot elkezdtem darálni:s bőm közénk állt mire kapott 1 pofont:S békülni akar. Mit tegyek?
sztem még örülhet hogy nem lett belőle nagyobb para. én ha meglátnám barátom egy másik csajjal, lehet eltörném az orrát , de mind a kettőnek :D
sztem felejtős a csaj..
Biztos h a szájára adta?
és ki ütötte meg?
és mértnem beszélitek meg?! h megcsalt-e v h mivolt ez egyátalán..
Hát egy szájrapuszi az bőven megcsalás -legalábbis én nálam. A szájrapuszi nem baráti - anyámnak se adok a szájára puszit meg a haveromnak se.
És a helyedben én is ledaráltam volna a gyereket, de úgy hogy kórházban kötött volna ki.
A lányt meg felejtsd el, rohadt sz*r az ilyen.
Hát lehet idegességemben én is szétkaptam volna a gyereket, de általában jobb az ilyet megbeszélni. Bár igaza van az előttem szóknak.. a szájrapuszi már bőven megcsalás..
Viszont a csajra aztmondom hogyha szereted és ő is szeret, egy második esélyt mindenki megérdemel. ;)
"De megütötted a barátnődet? Úristen, te egy visszataszító, gyáva féreg vagy b@zdmeg"
Ezt annyira szeretem, a barátnője meg tök ártatlan mi? Hogy lehettek ennyire elhülyítve? Aki csal, az onnantól ne számítson semmi másra.
Ja megbeszélni, bla bla....az önérzeten esett sérelem sokkal jobban fáj mint egy pofon, de ez nem zavar senkit.
Rohadt képmutatók vagytok. Gyökerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!