Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú vagyok, és elég sovány 55 kg, ami elég gáz. Elkezdtem küzdősportozni, elég jól megy. És gyúrok is, ha van rá pénzem, de semmi hatás. Szeretnék hízni, vagy izmosodni. Unom, hogy lenéznek, és csajom sincs! Mi lehet a baj?
Nem értem a kérdést..
mivel ebbe a kategóriába tetted, gondolom nem edzéstervet vársz tőlem.
Hát izmosodni nem fogsz 55kg-ból, csak szálkásodni az meg sokak szerint gusztustalan.
Fogadd el hogy ilyen az alkatod, és magadnak tetszél ne a nőknek, abból nem szokott semmi jó kisülni. Apád ezekről nem beszél veled?
19/F
neharagudjmeg de eztélleg nagyon durva!! :OO
én 14 évesvagyok, és nálunk a talán legvékonyabb fiu is 61 kg körübellül, pedig csont sovány, ő is hiába eszik nemtud meghízni, de viszon nagyonjó sportoló.
szerintem sportolj többet és probáld ki azilyen izmosító porokat.;D
5. kommentelő! :
Szokott velem beszélni, és ő is azt mondja, hogy ilyen az alkatom, az övé is. Hiába eszek sokat, semmi...
Nehogy tönkretedd magad mindenféle szerrel!
Figyelj, 20 év múlva sírsz majd, hogy bár 55 kiló lennél...
Nőd meg NEM ez miatt nincs. Amikor 55-60 voltam, nekem akkor is volt. ((Bár megint annyi lennék, lol :) ))
Legyél kicsit lazább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!