Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap mentem barátnőm elé és láttam h 1 másik srácnak a szájára adott puszit. Amikor én ezt megláttam odamentem és a srácot elkezdtem darálni:s bőm közénk állt mire kapott 1 pofont:S békülni akar. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 17:30
11/13 anonim válasza:
És az nem elítélendő, hogy a nála sokkal gyengébb nő ezt használja ki? Abban a tudatban követ el minden szemétséget, hogy őt úgysem ütheti meg? Értsétek már meg, nem érez semmi felelősséget így az a lány - és anélkül mit ér az egész? Semmit. Azért gyáva mert a gyengébbet megüti? Lehet, hogy visszaél a helyzetével - de ez egy ellenreakció, mivel a lány meg pont ezzel a "férfinemüthetmegnőt" mentelmi joggal élt vissza. Úgyhogy legroszabb esetben is 1-1. Csak akkor nem kéne a férfit legyalázni mindennek, amikor nem roszabb a másiknál.
Egy pofon amúgy meg nem agyonverés. A nők verését én is elítélem, de ne állítsunk be egy pofont 8 napon túl gyógyulú súlyos testi sértésnek...
12/13 Dorian Gray válasza:
Bőven megcsalás pont. Innentől sok minden lehet éltek már túl kapcsolatok komolyabb félrelépéseket is, szóval erről nem beszélnék többet. A bunyóról sem, néha hevesebb vérmérsékletnél belefér:P Na de a pofon...hogy törne le a keze mindenkinek aki ilyet csinál. Azért nem írtam, hogy "neked" mert nem akarok személyeskedni. Szóval azért ennyire ne alacsonyodjunk már le, életemben nem ütöttem meg nőt, max lenyomtam a kezét hogy ne pofozkodjon és félrelöktem, de megütni soha és nem is tervezem...Másképpen is meg lehet "torolni" ezt a dolgot, ami jobban fáj ha már ez kell. Volt egy lány aki csak játszott velem, hosszú történet az a lényeg nem tudta mit akar néha velem volt de mindig jaj ott a pasim nem rúgom ki mert izéhozé sokéig ment ez, amikor tudta, hogy én hogy érzek. Na szóval Ő volt már hogy sírt, hogy miért nem pofozom fel és zavarom el a fenébe? Hát hidd el jobban fájt neki mintha megütöttem volna. De ez csak egy kis mellékes volt, a lényeb benne van a mondandóm első felében.
13/13 anonim válasza:
Én nem akarok okoskodni, mert lehet, h én értettem félre, de a Kérdezőnk nem akarta megütni a lányt!! Verekedett a sráccal, és a buta lány közéjük állt! Véletlenül kapta a pofont! Nem neki szánták! Szóval sztem nem kéne oltani ezért! Én is elítélem azokat a pasikat, akik elverik a barátnőjüket, DE ha a csaj a szemét, és kiprovokálja magának (pl: hiszti-rohammal), akkor EGY pofonba nem hal bele! Engem pl jogosan nem fog megütni egy pasi sem, mert fair módon játszom, ha meg ok nélkül kapnék, akkor miután eltört a keze, többet nem látna az tuti! 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!