Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A legjobb barátnőm most lesz...

A legjobb barátnőm most lesz 14, mivel lepjem meg?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta ismerem és jó barátnők vagyunk :)

vlm különlegeset akarok de nem teljesen , mert reménykedem benne ,h sokáig barátnők leszünk és a 18-ra neki nagyon különlegest szeretnék adni egy jó bulit és egy meglepetést de azt nem árulom el mert ő is szok itt olvasgatni :D:)

Köszi a válaszokat :)

2011. jún. 28. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:

"ő is szok itt olvasgatni":DDD

azt úgy mondják,hogy szokott.;)

amúgy szerintem tök jó ajándék lehet egy póló vagy egy bögre,amin kettőtökről készült fénykép van.így emlékezni fog arra,hogy tőled kapta.

2011. jún. 28. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:
én az Lb-m szülinapjára egy videótcsináltam:) nem nagy kunszt de nagyon örült neki
2011. jún. 28. 11:19
 3/4 anonim ***** válasza:
készíthetsz neki egy fényképalbumot, amiben ti vagytok,én is kaptam egy ilyet a legjobb barátnőmtől, nagyon jó érzés volt visszanézegetni a közös élményeinket! :)
2011. jún. 28. 11:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát igen az elsőnek köszi! és a hiba hát az becsúszott :D

A többieknek is Köszi! És amúgy ezt akartam volna ,hog y1videót amit kivetítettünk volna a falra , vagy egy fotóalbumot :D

Hát igen köszi a tanácsokat! :)

2011. jún. 29. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!