Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Két jó barátnőm is lecsúnyázot...

Két jó barátnőm is lecsúnyázott, igazuk lehet? (kép nincs, csak szólok)

Figyelt kérdés
Én is hibás vagyok, mert azzal viccelődtem, hogy milyen okos, zseni vagyok (de nekem ilyen a humorom, akkor épp csak viccnek szántam a dolgot, már nem tudom, miről beszélgettünk), erre a lány bevágta, hogy okos vagyok, de csúnya! És ezt egy barátnőm mondta! Egy másik lány is mondta, hogy igazam van, amikor a képemre azt mondtam, hogy milyen debil lett. Konkrét az volt, hogy egy fényképemre azt mondtam, hogy milyen debil vagyok rajta. Erre p bevágta, hogy olyan, mint élőben... De többen mondták már, hogy szép vagyok, most kinek higgyek? (idegenek is mondták már..). Nagyon depis vagyok a külsőm miatt...
2011. júl. 19. 16:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
aki sérteget, az irigy es olyan szeretne lenni, mint te. hidd el, ez igy van.
2011. júl. 19. 16:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tuti ronda vagy már bocsi.. A barátnők igazat mondanak általában.. Idegenek véleménye nemmindig igaz:/
2011. júl. 19. 16:57
 3/14 A kérdező kommentje:
De a kettő közül az egyik pont jóóóó barátnőm.. Barátkozok vele még mintha mi sem történt volna, de ezt nem tudom elfelejteni...
2011. júl. 19. 16:58
 4/14 anonim ***** válasza:

Irigyek, olyanok akarnak lenni, mint te.

Nem igazi barátnők, ők csak azért vannak veled, mert ők is olyanok akarnak lenni, mint te... Vagy valamiért bosszúból szóltak be.

2011. júl. 19. 16:59
 5/14 A kérdező kommentje:
Az össz többi barátnőm szépnek mond!
2011. júl. 19. 17:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Kép nélkül hogy a nyavajába tudjuk hogy igazuk van-e? :)
2011. júl. 19. 17:00
 7/14 anonim ***** válasza:
És azok is ugyanolyan közel állnak hozzád, mint az a két barátnőd?
2011. júl. 19. 17:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet és majd megmondom,hogy igazuk van e ;)
2011. júl. 19. 17:02
 9/14 anonim ***** válasza:

Minek foglalkozol velük?

Mondjanak amit akarnak. Ők is emberből vannak: magyarul bennük is van rengeteg hiba. Ők sem tökéletesek.

Szerintem vagy azért szóltak ilyet vissza(mert amúgy egyébként egy igaz barátnő ilyet soha nem mondana neked de úgy látom ezekre nem lehet azt mondani,hogy igazi barátnők), mert irigyek rád valami miatt. Vagy mert zavarta a viselkedésed őket. És bosszúból mondták ezeket.

Amúgy meg sz@rj rá egy jó nagyot. Ne aggódj a külsőd miatt.

2011. júl. 19. 17:02
 10/14 anonim ***** válasza:

Istenem, nőmániásak...

Ne törődj ezekkel a lányokkal! Akik azt mondják ronda vagy, valójában a tudatok legmélyén olyanok akarnak lenni, mint te. Irigykednek rád valamiért, és ezért beszóltak. Nem igazi barátnők, ezentúl ne mondj el nekik smemilyen személyes titkot (például szerelmi ügy).

Szebben is kifejezhették volna a véleményüket, egyébként is!

+

Majd valaki egy napon (ha nem is a szőke herceg fehér lovon), de valaki pont azért fog beléd szerenti, mert ilyen vagy. Ő nem fogja azt nézni, hogy it mondanak rólad. Ő szépnek fog találni, el fog fogadni téged. Csak idő kérdése.

Különben is, még sokat változik az ember! Mindig változunk... Te meg viccként szántad, amit mondtál, ők emg komolyan szóltak be. Nem barátnők.

2011. júl. 19. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!