Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ilyen gonoszok az emberek?

Miért ilyen gonoszok az emberek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és hát nagyon vékony :( amit gyűlölök,igazából felül nem vagyok olyan vészes,mert nem látszik ki se a bordám,se a csontom,de a lábam az valami borzalom,nagyon vékony..soha nem hordok sem rövid nadrágot,sem szoknyát.Világos farmert hordok mert az állítólag erősíti a combot.Nagyon sok mindennel próbáltam már hízni,de nem megy,nem betegség miatt vagyok ilyen,egyszerűen genetika:( De az emberek,állandóan bántanak,idegenek is beszólnak az utcán,hogy "fújj hogy nézel ki,mért nem eszel"? Meg azt hiszik anorexiás vagyok,pedig nem jókedvből vagyok ilyen:( És még nagyon sok bántó dolgot mondtak,amit nem írnék le. De nagyon rossz,legszívesebben az utcára se mennék ki.Mit csináljak? Amugy 167cm és 48 kg vagyok.De mindenki azt mondja hogy 40-nek se nézek ki :'(
2011. júl. 15. 13:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mert mindenki egy szar szemét szar alak.
2011. júl. 15. 14:28
 12/16 anonim ***** válasza:

szia hidd el hogy vékonynak lenni jobb mint KÖVÉRNEK. persze a kettő között lenni a legjobb. ha sportolnál izmosodnál és vastagabb lennél! ajánlmo az úszást!!! futást, mindenfélét. de az úszás nagyon jó.. nézd meg az úszónőket milyen jól néznek ki.

szoknyát meg rövidnadrágit vszont vegyél fel, mert aki bsezól ar irigykedik amúgy meg szerintem mindenki lesz.rja.

2011. júl. 15. 14:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Én 168cm és 45 kg vagyok, nekem is nagyon vékony a lábam, de én eddig csak dicséretet kaptam. Szerintem sportolj, gyúrj rá hogy szép formás legyen. Lehet h akik beszólogatnak csak irigyek, légy magabiztos és akkor nem bántanak :)
2011. júl. 15. 14:45
 14/16 anonim ***** válasza:
ne is foglalkozz ezekkel a parasztokkal akik beszólnak.csak irigyek rád. én 166 cm vok és ugyanannyi kilo mint te.
2011. júl. 15. 22:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha már nagyon idegesítenek,nagyon megalázva érzed magad,ne félj erélyesebben visszaszólni nekik!

Vagy pedig gúnyosan úgy,hogy érezzék,hogy van önbizalmad!Pl: "Még mindig jobban nézek ki,mint te a pattanásos fejeddel!"

Tudom,hogy ez nem a te stílusod,nekem sem volt az,de durvaságra néha durvasággal kell válaszolni!Amikor én párszor durván beválaszoltam ezeknek a rosszindulatú embereknek,utána csak pislogtak! :D

Régen én is vékony voltam,igaz nem annyira,mint te,a 160 centimhez voltam 44 kg,de azt mondták,hogy 40-nek sem nézek ki.Engem is sokat bántottak,de én nem hagytam magam!!

Aztán elkezdtem napi rendszerességgel sportolni (harcművészet,futás,erősítés...),felszedtem néhány kiló izmot.Mostmár azt látom,hogy majd' megőrül a sok kis löttyedt p*csa az utcán,amikor végigmérik a kidolgozott,izmos testemet!XD

19/L

2011. júl. 15. 22:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Emiatt ne emészd magad, egyszerűen csak ilyen undorító az emberi természet. Azoknak akiknek nincs jobb dolguk mint hogy másokat kritizáljanak, igazából rohadtul kisebbségi komplexusa van valamiért, és úgy próbálják ezt feldolgozni, hogy mindenkinek elmondják hogy "Nézd, *random akármilyen ember* sokkal rosszabb mint én!". Egyszerűen csak ne foglalkozz velük, hidd el, Józsika/Terike/tudomisén kicsoda kisebbségi komplexusa nem ér annyit hogy te rosszul érezd magad a bőrödben miatta.. Ahhoz nem értek hogy hogyan tudnál felszedni magadra egy kicsit, kérdezz meg orvost/dietetikust, valahogy majd csak sikerül elérned azt az alakot amit szeretnél :) Ha végképp nem menne, akkor meg fogadd el magad olyannak amilyen vagy, gondolj arra, hogy sok kínai lány bélféregpetéket nyel le azért, hogy úgy nézzen ki, mint te! :) Bocsi a kisregényért egyébként xD
2011. aug. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!