Miért ilyen gonoszok az emberek?
szia hidd el hogy vékonynak lenni jobb mint KÖVÉRNEK. persze a kettő között lenni a legjobb. ha sportolnál izmosodnál és vastagabb lennél! ajánlmo az úszást!!! futást, mindenfélét. de az úszás nagyon jó.. nézd meg az úszónőket milyen jól néznek ki.
szoknyát meg rövidnadrágit vszont vegyél fel, mert aki bsezól ar irigykedik amúgy meg szerintem mindenki lesz.rja.
Ha már nagyon idegesítenek,nagyon megalázva érzed magad,ne félj erélyesebben visszaszólni nekik!
Vagy pedig gúnyosan úgy,hogy érezzék,hogy van önbizalmad!Pl: "Még mindig jobban nézek ki,mint te a pattanásos fejeddel!"
Tudom,hogy ez nem a te stílusod,nekem sem volt az,de durvaságra néha durvasággal kell válaszolni!Amikor én párszor durván beválaszoltam ezeknek a rosszindulatú embereknek,utána csak pislogtak! :D
Régen én is vékony voltam,igaz nem annyira,mint te,a 160 centimhez voltam 44 kg,de azt mondták,hogy 40-nek sem nézek ki.Engem is sokat bántottak,de én nem hagytam magam!!
Aztán elkezdtem napi rendszerességgel sportolni (harcművészet,futás,erősítés...),felszedtem néhány kiló izmot.Mostmár azt látom,hogy majd' megőrül a sok kis löttyedt p*csa az utcán,amikor végigmérik a kidolgozott,izmos testemet!XD
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!