18 éves lány vagyok és hát nagyon vékony :( amit gyűlölök,igazából felül nem vagyok olyan vészes,mert nem látszik ki se a bordám,se a csontom,de a lábam az valami borzalom,nagyon vékony..soha nem hordok sem rövid nadrágot,sem szoknyát.Világos farmert hordok mert az állítólag erősíti a combot.Nagyon sok mindennel próbáltam már hízni,de nem megy,nem betegség miatt vagyok ilyen,egyszerűen genetika:( De az emberek,állandóan bántanak,idegenek is beszólnak az utcán,hogy "fújj hogy nézel ki,mért nem eszel"? Meg azt hiszik anorexiás vagyok,pedig nem jókedvből vagyok ilyen:( És még nagyon sok bántó dolgot mondtak,amit nem írnék le. De nagyon rossz,legszívesebben az utcára se mennék ki.Mit csináljak? Amugy 167cm és 48 kg vagyok.De mindenki azt mondja hogy 40-nek se nézek ki :'(
Èn szivesen lennék a helyedben,bár sajnálom,hogy mások igy bántanak e miatt.Tojd le az ilyen embereket!
Nézz rájuk megvetöen egy bántó beszólásuk után.
Minden jót kívánok neked!
2011. júl. 15. 13:16
2/16 anonim válasza:
Üdvözöllek a Földön! :)
Az emberek mára már azt se tudják mik az emberi értékek.
Nem külsőnk hanem a belsőnk és tetteink rejtik.
Pénz, hatalom, kapzsiság, gonoszság stb...
2011. júl. 15. 13:17
3/16 anonim válasza:
Az embereknek semmi se jó,gondolom a legtöbb bezsoló nő,irigysg nagyúr.Fogjunk kezet hasonló problémám van vékony vagyok,viszont a melleim azok nagyok,kedves ismerős lócsöcsűnek hív.Nem törödők vele,nálunk is genetika miatt van ez,mindenki vékony és fiatalabbnak néz ki.
29N
2011. júl. 15. 13:18
4/16 anonim válasza:
Kezdj valami olyan tevékenységbe, ahol előny ha vékony vagy. Pl. szerintem a sportgimnasztikánál vagy a balettnél ez előny, de nem vagyok szakértő és biztosan van más is. Itt találkoznál hasonló alkatú lányokkal, akikkel jól érezhetnéd magad.
2011. júl. 15. 13:21
5/16 anonim válasza:
Szia!Én is vékony vagyok,mondjuk nem vészesen,de engem is mindig megszólnak,hogy miért nem eszek stb. Pedig sokkal többet eszek,mint egy husisabb ember.Nem egyszer meglepődtek mikor valami összejövetel volt,hogy mennyit eszek. Persze akkor meg jöttek azzal,hogy fogadjunk otthon meg hánytatom magam meg ilyenek. Rossz indulatúak az emberek,vannak akik csak szimplán féltékenyek. Én túl léptem rajta,nem foglalkozok velük,jól érzem így a bőrömben magam,és nem leszek ő miattuk kedvetlen begyepesedett csaj,aki sír a párnájába mert ilyet mondtak. Te se tedd azt,fogadd el magad! Most hülyén hangzik,de nézd magad több időn keresztül a tükörben,mondogasd szép vagyok,ameddig el nem hiszed. Nekem egyébként a futást ajánlották,nem csak a kövér nők futnak,a nagyon vékonyak is. Szóval fuss minden nap,jobb lesz az étvágyad is,meg erősödik,izmosodik a combod.
2011. júl. 15. 13:28
6/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) aranyosak vagytok,a balett tényleg jó ötlet:)Amugy sportoltam,de abba kellett hagynom sajnos :( Nem csak lányok szólnak be,fiúk is:( Szóval szerintem biztos nem irigység
2011. júl. 15. 13:32
7/16 anonim válasza:
Igen,nem mindíg irígység hanem bunkóság is lehet.
2011. júl. 15. 13:37
8/16 A kérdező kommentje:
13:28 köszi aranyos vagy:) én is tudok enni,csak néznek,és csodálkoznak hogy hogyan lehetek ilyen vékony ha ennyit eszek. Ráadásul még finnyás sem vagyok.Hát ez van:/
2011. júl. 15. 13:38
9/16 anonim válasza:
Sajnos sok ilyen ember van. Ezzel meg kell tanulni együtt élni.
Nekem is szóltak már be. 16 éves koromban egyszer egy 2x4 sávos úton ordított át egy fiú, hogy miért nem növesztettem nagyobb mellett. Na most ez pláne egy olyan dolog amire nem lehet rákenni, hogy direkt csinálom.
Persze azóta megnőttek a melleim, de így is mindig akad olyan ember aki hibát talál bennem.
Senki sem tökéletes. Van aki fel tudja ezt dolgozni és van aki emiatt másban keresi a hibát, hogy ő jobbnak tűnjön.
Ne foglalkozz vele.
21/L
2011. júl. 15. 13:44
10/16 anonim válasza:
Engem azért piszkálnak most,mert sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromnál. 23vagyok és 17évesnek néznek,mert vékony vagyok,170cm, és kicsik a melleim. Sok bunkó ember van,én ha látok valakit az utcán,soha nem szólom meg,nem kiabálnék és nem aláznám meg azért ahogy kinéz! Gusztustalan milyen emberek vannak,főleg,hogy olyanok szólnak meg engem is akik egy fokkal se jobbak nálam,sőt...
Növeld az önbizalmad!Menj el jó sok butikba,próbálgass fel nagyon sok ruhát,vidd el barátnődet és kérj tőle tanácsot,melyik fazon a legelőnyösebb számodra. Próbáld ki a farmer basanadrágokat,vékony lányokon nagyon jól mutatnak.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!