Miért ilyen gonoszok az emberek? Részletesen lent.
Január környékén történt meg velem az, hogy mentem a barátnőmhöz estefele, minusz 15 fok tuti volt és az út szélén egy pici kis kölyök kutyát láttam meg aki ott fagyoskodott. Szóltam barátnőm szüleinek, hogy be kéne vinni a lakásba és meg sem akarták engedni, mert hogy összepiszkol valamit. Végül az lett, hogy hívtuk az állatmentőket és amíg kijöttek fél óra alatt addig a pulcsimmal takartam be szegény kutyust.
Na most azokról is megvan a véleményem akik kirakták szegény kutyát oda de barátnőm szülei is szánalmasak, hogy fontosabb nekik az, hogy a szőnyeg tiszta legyen minthogy megmentsenek egy életet. Pedig csak az előszobába kellett volna vinni ahol a cipőket is tárolják tehát eleve nem teljesen tiszta. Nem értem én az embereket. :(
Mit gondoltok?
azt gondolom hogy nagyon rendes voltál hogy megmentetted a kutyát és hogy a saját pulcsiddal takarrtad be
az pedig hogy más nem fogadta be vagy kidobta szemét dolog de sajnos sok ilyen van
szegény kutyus.
hát igen valaki azért vesz kutyát h 1 év múlva megunja és kiteszi.
de aztán én is kitenném őt a -15 fokba h rohadjon meg
Szia!
Nekem hiányzik a történetből, hogy te miért nem vitted haza?
A gondolat, miszerint ott és akkor be kellett volna engedniük hamis, nem érdemes dédelgetni.
Nem születik mindenki egyfajta belső állatszeretettel, azt úgy kell megtanulni. Nem tanulták meg, vagy még nem.
Talán épp a te példád, tetted egy csepp, hogy megtanulják.
Más szóval, ha nem hibáztatásra használod megszerzett érzékenységedet, figyelmességedet, gondoskodási hajlamodat, hanem tényleges gondoskodásra és példamutatásra, akkor tökéletesen jársz el.
Szerintem :)
Üdv!
Tényleg szép és kedves dolog amit tettél:D
(bár én úgy szoktam ez ügyben eljárni, hogy pár napig magamnál tartom és plakátokat készítek a kutyusról hátha csak elkeveredett szegény. Eddig kétszer történt ez, egyszer jelentkezett a gazdi, de a másodiknál elajándékoztam)
teljesen egyetértek veled A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:40
de szerintem se az embert se az álolatot nem szabad ilyennek kitenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!