Miért ilyen gonoszok az emberek? Részletesen lent.
Január környékén történt meg velem az, hogy mentem a barátnőmhöz estefele, minusz 15 fok tuti volt és az út szélén egy pici kis kölyök kutyát láttam meg aki ott fagyoskodott. Szóltam barátnőm szüleinek, hogy be kéne vinni a lakásba és meg sem akarták engedni, mert hogy összepiszkol valamit. Végül az lett, hogy hívtuk az állatmentőket és amíg kijöttek fél óra alatt addig a pulcsimmal takartam be szegény kutyust.
Na most azokról is megvan a véleményem akik kirakták szegény kutyát oda de barátnőm szülei is szánalmasak, hogy fontosabb nekik az, hogy a szőnyeg tiszta legyen minthogy megmentsenek egy életet. Pedig csak az előszobába kellett volna vinni ahol a cipőket is tárolják tehát eleve nem teljesen tiszta. Nem értem én az embereket. :(
Mit gondoltok?
én még sulis vagyok és rendszeresen nem eszem meg a kaját amit anyukám csomagol mert tudom mikor megyek haza lesz ott valaki akinek nagyobb szüksége van rá mint nekem ha ez segítségnek számít akkor kérlek szorozd össze ezeket a számokat: 3(év) 100(szendvics mondjuk minden második nap )
akkor 300emberen segtítettem persze ebből soknak többször
Hehe, évekig randaliztak a panel házunkban hajléktalanok télen. Ajtót feltörték, káromkodtak, üvöltöztek, bántalmaztak egy idős nőt, kifigyelték a lakókat és kiadták mikor vannak otthon stb. A lakók féltek, rendszeresen kint volt a rendőrség, de amint elment a járőr kezdődött elölről. Még a kis éjjel-nappali közértet is felgyújtották, mert nem kaptak ingyen piát. Sokat mesélhetnék róluk, senki sem tudja minek szoktak arra a környékre, de nem lehetett elzavarni őket, végül a rendőrség riasztotta el onnan ezeket a büdös, koszos, szar embereket.
Nohát kiskutya, vagy kóbor kutya sohasem garázdálkodott a házban és nem is rabolt ki senkit, nem vert össze egy 65 éves nénit a kis nyugdíjáért, nem gyújtott fel házakat, ha nem kapott ingyen piát. Hát inkább egy kiskutyának segítek!!!!
Nos igen, én sem értem azokat az embereket akik nem szeretik az állatokat. Nem tudnák konkrétan meghatározni hogy miért nem, bután rávágják hogy büdös, koszos, megrág, nyafog stb. Holott egy kisgyerek ugyanilyen, mégis édi-bédinek tartja szinte mindenki. Na mindegy.
Mi tegnap vittük a pincsinket állatorvoshoz, és az állatorvosnő épp egy párhetes cicust kezelt, akit vki a farkánál fogva csapkodott a betonhoz, míg vki el nem vette tőle és be nem vitte. Már folyt a vér az orrán. Ajánlotta a dokinő vigyük haza, de sajnos panel 4. emeletén van 2 hörcsögünk, 2 tengerimalac és egy pincsi. Azt hiszem ennyi elég 2 embernek akik 3 műszakban dolgoznak. De ha kertes házunk lenne befogadnánk az ilyen szerencsétleneket biztos, a párom is nagy állatbarát, nem tűri ha bántják az állatokat. Ma is eszembe jutott a kiscica, de sajnos nem tudnánk hova tenni.
Egyébként aki állatokat kínos, ugyanazt tenném vele!!!
Aki szereti az állatokat, rossz ember nem lehet. :)
Mocskos állatkínzókat meg akasztanám fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!