Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen gonoszok az emberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen gonoszok az emberek?

Figyelt kérdés

Meglátnak egy szép lányt egy csúnya fiúval és rögtön mutogatnak, összesúgnak, kinevetnek, pofákat vágnak. Vagy épp elcsodálkoznak, beszólnak. Miért jó ez nekik? És ez az emberek legnagyobb részére jellemző. Ennyire fontos a külső mindenkinek? Én lennék az egyetlen aki leszarja? mert számomra nem ettől értékes egy ember.

Szóval miért teszitek? Miért zavar titeket ha egy szép lány egy csúnya fiúval jár? őszintén

2011. febr. 8. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Én egy leányzó vagyok. :) Szerintem sz..ni bele, ki mit mond, vagy gondol. Nem kell vele foglalkozni. :))Bár ha férfi lennék, és jól néznék ki, ha kiszemelnék magamnak egy jó csajt, akit barátnőmnek szeretnék, biztos felfutna az agyvizem, ha meglátnám egy "Miki-egérrel". :/

Azért túlélném persze. :))

2011. febr. 8. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:
az emberek többsége rohadtul boldogtalan. kinek ez, kinek az a baja, ezért ilyenek. egy boldog ember kiegyensúlyozott, ba*szik bele abba, hogy ki mit csinál, kivel-mivel mászkál.
2011. febr. 8. 21:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Tisztelet a kevés kivételnek, de egy Tesco kör alatt annyi agymosott zombit látok mint a Resident Evil első három részében összesen. Hát ezért teszik. A Viva megmondja mit egyen mit gondoljon mit vegyen fel és kivel ismerkedjen. Önállóan egy nulla.

33_F

2011. febr. 8. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!